Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Metin Akdülger 6 aydır büyük bir değişim yaşıyor!

Metin Akdülger 6 aydır büyük bir değişim yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Metin Akdülger, XOXO Digital’in Youtube kanalında bir söyleşiye katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle ünlü oyuncu, evinde kendisini karantinaya aldı. Karantina sürecinde 3-4 kez market ve eczane ihtiyacı için evden çıktığını söyleyen Oyuncu, vegan olduğu için çok markete gitme ihtiyacı hissetmediğini, evde yemeklerini kendisinin yaptığını söyledi.

6-7 aydır vegan beslenme sürecine girdiğini, öncesinde de asidik beslenmediğini ve zaten vegana yakın bir beslenme tarzı olduğunu anlatan Metin Akdülger, veganlığı aktivist bir pozisyonda uygulamadığını da vurguladı.

Metin Akdülger 6 aydır büyük bir değişim yaşıyor! 7

Önümüzdeki süreçlerde dünyada çok büyük değişimler görüleceği düşüncesinde olduğunu ifade eden Metin Akdülger, insanlığın ortak değerler etrafında buluşmak zorunda kalacağına inandığını söyledi.

Pandemi süreci ile birlikte kendi sağlığına eskisinden çok daha fazla dikkat ettiğini anlatan Akdülger, “Kendi sağlığım için çok fazla şey yapmaya başladım. Normalde o kadar dikkat etmediğim bir çok şeyi fark etmeye başladım. Vücudumu daha dinlemeye başladım. Bu da bu kısıtlamanın güzel tarafı. Sağlığıma biraz daha fazla dikkat etmen gerektiğine ve bunun için bazı özgürlüklerden feragat etmen gerekebildiğine idrak ediyorsun bu süreçte” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.