Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük bir belirsizlik hakim!

Yasak Elma dizisinde büyük bir belirsizlik hakim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin akıbetini hayranları merak ediyor. Dizinin ekrana dönmesi şu şartlarda mümkün görünmüyor… Koronavirüs salgınının her geçen gün daha büyük bir felakete dönüştü bu dönemde Yasak Elma için sezon finali yaptığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Gökhan Alkan ve Can Nergis gibi ünlü isimlerin buluştuğu dizinin 3. sezonu müthiş bir başarıyla devam ediyordu. Dizi adeta son haftalarda sıçrama yapmış, her yeni bölümü de büyük heyecan dalgası oluşturmuştu.

Ancak geçtiğimiz hafta gelen baskıların da sonrasında Medyapım, dizinin çekimlerini durdurarak oyuncuları evlerine gönderdi. Salgından korunmak için evlere çekilen Yasak Elma ekibi, nasıl bir planlama yapılacak henüz bilmiyor.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy da sektörde kimsenin ne yapacağını bilmediği bir durum ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Aksoy, “Sezon finaliyle ilgili alınmış bir karar yok. Bu sezon bir daha başlayamayabiliriz de Mayıs’ta çekimlere devam da edebiliriz. Hiçbir şey belli değil” diyerek geçtiğimiz gün merakları gidermişti.

Ancak dizinin hayranları bu sezon bitti mi, yoksa devam edebilir mi, bu konuda bilgi bekliyor.