Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük şanssızlık! Sezon başlamadan aksilikler üst üste geldi!

Yasak Elma dizisinde büyük şanssızlık! Sezon başlamadan aksilikler üst üste geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin Eylül ayında 4. sezona başlaması bekleniyor.

Dizinin çekimleri Pandemi sürecinde yaşanan karantina nedeniyle erken bitirilmişti. Sezon öncesinde de stoklu gitmek için yaz aylarında çekimler başladı.

Temmuz ayının başında sete giden ekip bir süredir yeni bölümler için çekimde. Oyuncuların paylaşımlarından bomba gibi bir sezonun geldiği de anlaşılıyor.

Dizinin yeni sezon fragmanlarında Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’nın hapse girdiği görülmüştü. Sonraki fragmanlarda ise Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in de hapiste olması dikkat çekmişti. Bir başka isim daha Şahika’yı şok edecek.

Zira fragmanda hapse giren bir tanıdık yüz daha var. O ismin de Eda Ece’nin oynadığı Yıldız olduğu tahmin ediliyor.

4. sezon hazırlıkları öncesinde dizide bir karakterin değişmesi gerekti. Zaman atlaması yaşanacağı için Erim karakterinin büyümüş olması gerekiyordu.

Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezon çekimlerinde Erim karakterini oynayan oyuncu değiştirilmişti.

İlber Uygar Kaboğlu’nun hayat verdiği Erim’i yeni sezonda Arda Adil Görgen isimli genç oyuncu canlandırmaya başladı.

Yasak Elma dizisinde büyük şanssızlık! Sezon başlamadan aksilikler üst üste geldi! 8

Ancak oyuncunun sahnelerde bekleneni yeterli düzeyde verememesi üzerine oyuncu değişikliğine gidilmesine karar verildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Arda Adil Görgen’in yerine Ahmet Haktan Zavlak isimli genç oyuncu getirildi.

Yasak Elma dizisinde büyük şanssızlık! Sezon başlamadan aksilikler üst üste geldi! 9

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide yaşanan bu aksilik, Erim karakterinin olduğu tüm sahnelerin iptal edilmesi demek!

Yani Temmuz başından beri yapılan çekimlerde Erim karakterini oynayan Arda Adil Görgen’in yer aldığı tüm sahneler çöpe gitti!

Hepsi yeni baştan ve yeni oyuncu ile çekilecek. Yasak Elma, sezon öncesinde stoklu gitmek için çok önce sete başladı ama yaşanan bu aksilik muhtemelen planlanan durumu geriye çekti.

Bu durumun dizinin yayın tarihini geciktirip geciktirmeyeceği henüz net değil ancak aksiliklerle başlayan Yasak Elma için planların tutmaması, dizinin yeni sezonu öncesinde beklenmeyen bir durum oluşturdu!