Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel paylaştı, meraklar tavan yaptı! Bay Yanlış dizisinde neler oluyor?

Özge Gürel paylaştı, meraklar tavan yaptı! Bay Yanlış dizisinde neler oluyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun sevilen dizilerinden Bay Yanlış, geçtiğimiz hafta Bayram olması nedeniyle yayınlanmamıştı.

Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları dizinin takipçileri, bu durumdan pek hoşnut olmadı. Fox TV’de yayınlanan dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Sen Çal Kapımı dizisi için risk almayan ve reytinglerin düşük gelme ihtimaline karşı bu hafta da diziyi yayınlamayan kanal, Bay Yanlış için riski aldı!

Dizinin 6. bölüm tanıtımı yayınlandı ve izleyiciyi bir anda heyecanlandıran sahneler ortaya çıktı.

Özgür ve Ezgi’nin hayli romantik sahnelerini gören izleyiciler fragmana kilitlendi bir anda. Devam eden sahnelerde ise ikilinin ormanlık bir arazide gelinlik ve damatlık içinde olması, izleyiciyi çok şaşırttı.

Bu kadar kısa zamanda evleniyor olmaları doğru olabilir miydi? İkilinin masal gibi bir ortamdaki romantik anlarının bir rüya, hayal olma ihtimali var mı?

Ne olduğunu bu akşam Fox TV’de diziyi izleyenler görecek ama fragmanın Youtube’daki yayınına yapılan yorumlardan, pek çok izleyicinin bunun bir rüya olduğu şeklindeki sözleri görülebiliyor.

İzleyici artık bu duruma alıştı. Büyük ihtimalle bir hayalden öteye gitmeyecek Özgür ve Ezgi’nin evlenmeleri ama yine de izleyici hayal kurmayı sevdikçe, senaristler de bu hayalleri beslemeye devam edece!

Siz varın Özgür ve Ezgi evleniyor masalsı bir düğünle diye düşünün. Hemen hemen tüm romantik komedilerde önce bunun hayali hem asıl karakterlere hem de izleyiciye kurdurulur ve dizinin finalinde de neredeyse kaçınılmaz bir şekilde kahramanlarımız evlenirler…

Klişe de olsa ekran başındaki izleyiciyi mutlu edecek bu sahneleri kaçırmayın deriz. Zira, hayli romantik olduğu kadar, Can Yaman ve Özge Gürel’in ekran uyumları da işin içinde olunca güzel bir hayal sahnesi olmuş gibi duruyor.

Bu arada Özge Gürel de diziden bir kareyi instagram’dan paylaştı ve heyecanı arttırdı.

Özge Gürel paylaştı, meraklar tavan yaptı! Bay Yanlış dizisinde neler oluyor? 7

Özge Gürel ‘O  zaman kartlar açılsın’ sözüyle diziye olan merakı katladı…

Yapımını Gold Film’in, başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı “Bay Yanlış” dizisinin yeni bölümünde gelinlik giyecek Ezgi ve smokin giyecek olan Özgür, sürprizleriyle izleyenleri çok şaşırtacak.

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın üstlendiği “Bay Yanlış” heyecan dolu yeni bölümüyle 7 Ağustos Cuma saat 20:00’de FOX’ta.