Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde dengeleri değiştirecek sürpriz karar!

Yasak Elma dizisinde dengeleri değiştirecek sürpriz karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Büyük bir değişim içindeki Yasak Elma dizisinde, senaryonun hızı karşısında izleyiciler şaşırmadan edemiyor… Dün akşam 92. bölümü ekrana gelen yapım, 86. bölüm itibari ile yeni bir döneme başlamıştı… Bu yeni dönemde ayrılan 5 karakterin yerine 3 yeni karakter gelmişti.

Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın da hikayeye katılması ile birlikte daha da güçlünen Yasak Elma dizisinde, reytingler bir ara çok iyi noktalara çıksa da sonra yeniden bir düşüş yaşanmıştı. Yine de yapım 7’li seviyeleri tutturdu ve sezon başına göre de çok iyi bir noktada bulunuyor.

Yasak Elma dizisinde bomba gelişmeler yaşanmaya da devam ediyor. Yıldız ve Çağatay’ın evlenmesinin ardından, Ender ve Yıldız’ın hapse girmesi de şaşkınlık yaşatmıştı.. Zehra akıllandı ve babasının ölümünün peşini bırakmıyor. Şahika ise bu işten yırtamayacak. Ama Şahika’nın yeni planları var…

Yasak Elma dizisinde yeni gelişmeler de yaşanıyor. Diziye bir kadın karakterinin daha katılacağı ortaya çıktı. Önümüzdeki bölümlerden itibaren yeni karakterin diziye katılması bekleniyor.

Bukarakterin kimlerle ilişkide olacağı ve hikayeye hangi noktalarda etki yapacağı, karakteri kimin oynayacağı gibi detaylar ise henüz netleşmedi. Fakat bu yeni karakterin dengeleri fazlasıyla değiştirmesi bekleniyor.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 11 Ocak’tan itibaren atv’de yayınlanacak olan Maraşlı dizisiyle de rakip olacak. Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur’dan sonra pazartesi akşamları reyting elde etmek daha da zorlaşacak.