Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde!

Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta Pazartesi akşamı 82. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Aslında pek çok izleyici de duruma şaşırmadı, zira bazı işaretler verilmişti zaten.

Yıldız ve Halit’in evliliğinden bahsediyoruz. Yıldız’ın büyük bir heyecanla düğün hazırlığı yaptığı sırada Halit, onunla ilgili pek çok delil toplamaya çalışıyordu. Hatta Yıldız’ın kendisini aldattığına kanaat getirecek fotoğrafları ona veren kişi de Şahika oldu.

Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın rol aldıkları dizide ilginç gelişmeler yaşanacak. Şahika’nın o fotoğrafları verirken tek bir şartı vardı, Halit ile evlenmek. Yeni bölüm tanıtımında Yıldız’ın nikah masasına yürüdüğü sırada merdivenlerde Şahika’nın gelinlikle görünmesi, biraz şaşırtıcı olsa da olayın bu noktaya geleceği anlaşılmıştı pek çok izleyici tarafından.

Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde! 11

Ancak fragmanda bu ters köşe gibi duran Şahika’nın gelinlikle gelmesi, sizce de biraz tuhaf değil mi? Olay gerçekten böyle olsaydı muhtemelen bu sahne bu kadar açık bir şekilde sürprizi kaçırır gibi fragmanda verilmezdi.

Yani bu işin içinde başka bir iş var? İzleyicilerden bazıları asıl ters köşenin bir başka konuşmada saklı olduğunu düşünüyor. Erim ve Şahika’nın konuşması aslında gerçek ters köşenin bir işareti gibi!

Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan fragmanda iddialı bir cümle ile “Bu düğünü unutamayacaksınız” notu düşülmüştü. Şahika ile Halit’in evlenmesi, üstelik bir önceki bölümde bu durumun konuşulmasından sonra sürpriz olur mu ya da bir ters köşe? Pek sanmıyoruz…

O zaman Erim ve Ender’in konuşmasına bir bakalım. Fragmanda Erim annesine “Hazır mısınız bugün düğüne? ” diye soruyor, Ender ise kendinden emin ve intikam dolu suratıyla “Her şey çok güzel olacak” cümlesini kuruyor.

İzleyiciler, bu noktada sosyal medyadan durumla ilgili tahminlerini yapmaya başladılar bile. Sosyal medyadaki tahminler de fragmandan yola çıkarak, aslında Halit’in hem Yıldız’a hem de Şahika’ya büyük bir oyun oynadığı ve Ender ile evlendiği yönünde.

Bakalım gerçekten tahminlerdeki gibi mi çıkacak sonuç? İşte yeni bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bir kaçı:

Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde! 12

Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde! 13

Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde! 14

Yasak Elma dizisinde Halit, Yıldız yerine Şahika ile mi evlendi sanıyorsunuz? Ters köşeye hazır olun o halde! 15