Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Hasan Ali izleyiciyi fena yanılttı ama öyle bir planı var ki ters köşe yapacak!

Yasak Elma dizisinde Hasan Ali izleyiciyi fena yanılttı ama öyle bir planı var ki ters köşe yapacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, 85. bölümde Halit’in ölmesi ve 4 kişinin daha gitmesinin ardından yeni karakterlerle yoluna devam ediyor. Artık Halit Argun, Kaya, Erim, Lila ve Yiğit yok. Diziye yeni gelen Hasan Ali’nin 86. bölümdeki babacan, iyi adam, Adanalı dürüst iş adamı falan halleri sizi yanıltmasın, olay bambaşka!

Entrika üzerine kurulu bir dizide Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu karakteri, ilk bölümde sıra gecesi, kebap sofrası, şarkılı türkülü eğlence, kar yağdıran sevimli romantik adam pozisyonuyla herkesi şaşırtmıştı.

İzleyici, işin iyice komediye dönmesini şaşkınlıkla izlerken, Hasan Ali karakterinin de diziye heyecandan çok şaşkınlıkla izlenen bir komedi unsuru kattığı izlenimi yaratmıştı.

Ancak bu bir ters köşeydi. Diziye sevimli bir şekilde giren Hasan Ali’nin de Halit Argun’dan bir farkı olmadığını yakında göreceğiz. Üstelik bu daha da sinsi. İyi niyetli görüntüsünün altında şirketten herkesi tasfiye etmenin peşinde!

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Hasan Ali’nin sözleri, Ender-Şahika-Mert ve Yıldız’a kendisini bambaşka tanıtan Hasan Ali’nin asıl niyetini ortaya koydu. Yani entrikası bol diziye bir entrikacı karakter daha geldi.

30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 87. bölüm tanıtımında Hasan Ali’nin başka planlar peşinde olduğunu anlatan sözleri, aslında iyi niyetli görünümünün altında başka planları olduğunun da bir göstergesi. Hasan Ali, “Bir gün gelecek bu şirkette ne Ender Hanım kalacak, ne de Şahika” sözleri dikkat çekti.

Bu arada Ender-Şahika ve Yıldız’a “Ne yaptığınızı biliyorum” mesajı geliyor. Birisi üç kadını tehdit etmeye başlıyor. Halit’in ölümüyle ilgili detaylardan başka birisinin de haberinin olduğu anlaşılıyor bu sözlerle.

İşte 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 87. bölümünden ilk fragman: