Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı!

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamı 8. bölüm yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki bir sahne, hem büyük dikkat çekerek izleyenlerden övgüler aldı hem de bazı ‘tesadüfi’ olarak gösterilen durumlar, mantık dışı, günlük hayata ters haller ise izleyenlerin eleştirilerine neden oldu. Oyuncuların başarılı performanslarına kimsenin lafı yok, Asya’nın planı ise 10 numara ama ‘yok artık’ dedirten, inandırıcı gelmeyen bir tarafı da vardı!

Hangi sahne mi? Volkan ve Asya’nın kavga ettiği sahne. Asya’nın delirmiş gibi yaptığı, sanki Ali’yi öldürmüş gibi davrandığı ve Volkan’ın çıldırıp Asya’yı yere fırlattığı, sonrasında da Ali’nin gelip olanları gördüğü o sahne.

Dizinin başrol oyuncuları Cansu Dere ve Caner Cindoruk, sahneyi o kadar iyi kotardılar ki izleyiciler zaten bu konuda iki oyuncuya da övgü dolu yorumlarla desteklerini sürdürüyorlar.

Ancak ‘hayatın olağan akışına ters’ olarak adlandırılan, kimine göre de ‘mantık hatası’ diyebileceğimiz bazı gelişmeer vardı ki izleyici ‘bu kadarı da fazla tesadüf’ dedi.

Ali’nin annesi ve babası bas bas bağırırken, babasının ‘oğlumu öldürdün’ sözlerini söylerken değil de tam da annesini yere atmış ve ‘manyak’ diye bağırırken gelmesi mesela, büyük tesadüftü!

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 17

İzleyici bu konuyu yorumlarında belirtirken, Ali’nin tavrını ise hiç inandırıcı bulmadıklarını da belirtmekteler. Ali’nin babası ve Derin’in ilişkisini bilmesi, onları görmüş olması, hatta babasının doğum gününde öpüşürken onları görmesini hatırlatarak sanki bir şey bilmiyormuş gibi davranmasına anlam veremiyor.

Bu konuyu da yine ‘mantık dışı’, ‘gerçek hayata ters’ olarak değerlendiriyor. Ali’nin babasını seçmesi, üstelik annesini suçlaması da izleyici için hiç mantıklı değil.

Bir başka durum ise Asya’nın oğlunu öldürmüş olduğu sözlerinden sonra saçından bir tutamı göstermesi de bir başka garip gelen durum oldu izleyenlere. Volkan’ın o ana kadar tam olarak inanmayıp saçı görünce çıldırması da başka bir mesele!

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 18

Asya, “Ali’yi artık göremeyeceksin, seni seçmişti, buna izin veremezdim” diyerek Volkan’ı kandırmaya çalışıyor. “Yaşamasına izin veremezdim, geleceğini düşünmeyen bir babayla yaşamasına izin veremezdim, buna mecburdum” diyerek avucundaki saçları gösteriyor. İşte izleyici bu noktada Volkan’ın bir anda bu saça bakıp annesinin oğlunu öldürdüğüne inanmasını hiç de mantıklı bulmadı.

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 19

Tam da annesi yere düşmüş, başı kanarken ve “Oğluma nasıl kıydın, nasıl öldürdün onu?” sözlerini söylerken değil de “Manyak, ruh hastası” derken tam da o saniyede gelmesi de tabii ki hayatın olağan akışına ters bulunan bir başka durum.

Asya, bu şeytani planıyla oğlunu yanına çekmeyi başaracak. Yine çok şaşırtan manevrasıyla da öne geçiyor tabii o başka bir durum, plan müthiş! Fakat inandırıcı gelmeyen nüanslar söz konusu…

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 20

Kimi durumlar izleyicinin gözüne batsa, ikna etmese, inandırıcı gelmese de Sadakatsiz dizisi, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tabii izleyenlerin keskin bakışları altında olmaya da!

İşte dizide eleştirilere neden olan o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 21

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 22

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 23

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 24

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 25

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 26

Sadakatsiz dizisinde aynı sahneye hem övgü hem eleştiri yağdı! 27