Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde izleyici sonraki bölümlerin şifresini çözdü!

Yasak Elma dizisinde izleyici sonraki bölümlerin şifresini çözdü!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı Fox TV’nin ilgi gören dizisi Yasak Elma, 8. bölümüyle 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Yasak Elma dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi fanatikleri fragman ile ilgili çeşitli yorumlarda bulundu.

Öncelikle Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın canlandırdığı Zeynep ile Alihan karakterlerinin çok sevildiği dikkatimizi çekiyor.

Fragmandan çıkan bir dip not ise Hakan’in içten içe Alihan’ı kıskanmakta oldu… İzleyiciler fragmanı izledikten sonra özellikle bu konunun üzerinde durmuş. “Bence Hakan, içten içe Alihan’ı kıskanıyor ve bu yüzden Zeynep’e ilgi duymaya başlayacak” şeklinde bir not yazan izleyici dizinin ilerleyen bölümlerine de ışık tutacak bir yoruma imza atmış oldu.

“Ender kocasını aldatmamış mıydı? Halit, Yıldız’a da Ender’in kurallarıyla mı davranacak merak ediyorum” diyen bir izleyicinin mesajı da dikkat çekiciydi.

İşte 8. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma dizisinde izleyici sonraki bölümlerin şifresini çözdü! 7

Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir…