Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde izleyicilere havalara zıpladı, senarist sonunda onları anladı!

Yasak Elma dizisinde izleyicilere havalara zıpladı, senarist sonunda onları anladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekran macerasına devam ediyor. Beşinci sezonu yine başarılı sonuçlarla ilerleyen dizi adım adım sezon finaline doğru ilerliyor. Mayıs sonunda birçok dizi gibi Yasak Elma’nın da yaz arası vermesi bekleniyor. Medyapım’ın altıncı sezon için hazırlıklara başladığı da ortaya çıkmıştı.

Yasak Elma dizisi gelecek sezonda da ekranda yerini alacak ve böylece hayranlar yine Ender ile Yıldız’ın maceralarını izlemeye devam edebilecek. Dizinin 137. yeni bölümünde ise hayranları çok sevindiren gelişmeler yaşanacak. Çağatay’ın, Yıldız’ı yeniden kazanma çabaları bir yana, günün sonunda kazananın kim olacağı merakla bekleniyor. Eda Ece’nin yine öne çıkacağı yeni bölüm öncesinde izleyiciler gelişmelerden çok memnun.

Çağatay, Yıldız’ı sevdiğini ve yeniden aile olmak istediğini söylüyor. Yıldız ise Doğan ile olan ilişkisini bitirmek niyetinde değil… Yıldız’ın planları Çağatay’a büyük bir ders verme şeklinde gerçekleşecek. Bu arada Ender de intikam için daha hırslı bir görüntü çizecek.

4 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Yıldız’ın güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran kadın imajına hayranlar bayıldı. Karakteri bu haliyle görmek istediklerini uzun süredir sosyal medyada yorumlarla ifade eden dizi hayranları, senaristlerin seslerini duymasından memnun.

Bir dizi hayranı, “Yıldız’ın bundan sonra mutlu olmasını ve Doğan’ın yanında kalmasını istiyoruz. Herkes bu çifti çok seviyor” diye yorum bıraktı.

Bir başka izleyici ise “İşte bu kadar, Yıldız’ı böyle görmek çok güzel” diye yorum yaptı. Yasak Elma hayranları yeni bölümü heyecanla beklerken, bölüm sonunda bir sürpriz yaşanmasından da endişe ediyor.

Yıldız’ın Doğan ile olan formalite evliliğini mutlu bir yuvaya çevirme tercihinden memnun olanlar, bu çiftin hikayede birlikte yol almasını tercih ediyor. Çağatay karakterine ise güzel bir ders verilmesi izleyicileri memnun edecektir.

Yasak Elma dizisi yeni bölümü öncesinde yine heyecanı artıran fragmanda farklı detaylar da bulabilirsiniz.