Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde koronavirüs şoku, Eda Ece için senaryo değişti!

Yasak Elma dizisinde koronavirüs şoku, Eda Ece için senaryo değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece’nin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 4 sezondur Fox TV’de yoluna devam etmekte olan dizinin en önemli oyuncularından birisi de Eda Ece…

Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, koronavirüse yakalanınca senaryoda değişim yapılması gerekliliği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 1 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 100.bölüm ile ilgili önemli kararlar alındı.

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin sahneleri revizeden geçirildi ve bazıları da yeniden yazılmak durumunda kaldı. Eda Ece’nin kariyerinde büyük bir fırsat penceresi olarak görünen, iş yaşamının en önemli projesi olan Yasak Elma, 100.bölümüyle birlikte ‘dalya’ demeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu ise uzun süredir sette ve pandemi koşullarında yoğun bir çaba sergiliyor.

Eda Ece’nin koronavirüse yakalanması hayranlarını da üzdü ve en kısa sürede iyileşmesini dileyen takipçileri mesajlarıyla moral verdi.