Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde olmaz diye bir şey yok! Sonunda bu da oldu!

Yasak Elma dizisinde olmaz diye bir şey yok! Sonunda bu da oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Dün akşam 30. bölümü ekrana gelen Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor!

Her hafta izleyiciyi şaşırtan ve şoke eden sahnelerle ekrana gelen dizinin 31. bölüm tanıtımı da ‘yok artık!’ dedirtecek bir işbirliğini ortaya çıkardı!

Halit’i bitirmek için Alihan ile evlenen Ender, bu kez Zehra ve Kemal evliliğini sabote etmenin peşinde!

Halit’in, Kemal’le Zehra’nın evlenmesinden sonra onunla işbirliği içine girip kendilerini zor durumda bırakacağını anlayan Ender, bu evliliğe engel olmak için elinden geleni yapmaya hazır!

Hatta bunun için Yıldız ile işbirliği yapacak kadar da ileri gidecek!

Zehra’nın bir davette yanyana geldiği kişiyle haberlerinin çıkması ve Kemal’le arasını bozma planı suya düşen Ender, son çare olarak Yıldız ile anlaşacak!

Yasak Elma dizisinde olmaz diye bir şey yok! Sonunda bu da oldu! 7

Yıldız da içten içe sevdiği Kemal’in Zehra ile evlenmesine mani olmaya çalışıyor.

Bursalılar gecesi düzenleyip, Kemal’in Bursa’dan eski kız arkadaşını getirip birlikte fotoğraflayan ve Zehra’ya göstererek aralarını açmaya çalışan Yıldız’ın planı da tutmadı!

Kemal, Ender ve Yıldız’ın oynadığı oyunları farketti ve zekice hamleler yaptı.

Bu noktadan sonra iki kadın, ezeli düşman da olsa, güçlerini birleştirip Zehra ve Kemal evliliğinin gerçekleşmemesi için ellerinden geleni yapmaya hazır!

Kemal’in zekasının basite indirgenemeyecek kadar fazla olduğunu anlayan Ender, bir destekçiye ihtiyaç duyuyor. Tek başına bu işten çıkamayacağını anlayan Ender, Yıldız’a işbirliği teklif edecek.

Ender’in “Akıllı düşman, akılsız dosttan her zaman daha hayırlıdır” sözüne Yıldız da “İlk kez aynı taraftayız” diyerek destek veriyor.

Böylece Yasak Elma dizisinde yine ‘olmaz bu kadar!” denilen şey yine gerçekleşmiş oluyor! Yıldız ve Ender’in bu işbirliği içinde neler yapacağını da hep birlikte yeni bölümde göreceğiz.

İşte 31. bölüm tanıtımı: