Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Şevval Sam ile Talat Bulut didişerek aslında aklımızla mı oynuyor?

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam ile Talat Bulut didişerek aslında aklımızla mı oynuyor?

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinin 22. bölümü geride kaldı.

Televizyon Gazetesi Detay

Yaz ayı boyunca Talat Bulut’un set çalışanı genç bir kızı taciz ettiği iddialarıyla ilgili çok sayıda olay yaşanmıştı. Bu olayların odak noktasında da Şevval Sam ile Talat Bulut yer almıştı. Geçtiğimiz ay ise Şevval Sam, artık konuşmayacağını söyleyerek konuyu kapatmıştı. Talat Bulut ise partnerine dava açmıştı. Bir süredir sette sessizlik hakimdi ve medyada da bu konu artık geri planda kalmıştı.

Ancak nedendir bilinmez Şevval Sam, geçen gün doğum günü kutlamasında dilek diledi. İki dileği vardı Sam’ın… “Gereksiz varlıklardan kurtulmak” diyerek herkesin aklına Talat Bulut ile kavgasının gelmesine sebep oldu. İkinci dileği ise bol reyting idi.

Daha sonra ise Talat Bulut’tan “gereksiz varlıklardan kurtulmak” ifadesine bir yanıt geldi.

Bulut ise bir video yayınlayarak Sam’a fena bir göndermede bulundu.

Saatli Maarif Takvimi’nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağındaki notu okuyan Bulut şöyle konuştu: “Yokluk içinde geldiğin yeri marifet zannedip gerinme, gereksiz yere de övünme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve “gereksiz” varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş. Başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan sen zaten busundur. Değişmezsin gereksiz varlıksındır.Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun için de zeka gerekiyor, zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Ben de bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesinin diliyorum.”

Talat Bulut açıklamasının finaline bir mum koyarak da sözlerinin Şevval Sam’a olduğunu “Günümüz kutlu olsun” deyip mumu üfleyerek anlatmak istedi.

İkili arasında yaşanan bu atışmalarla Yasak Elma dizisi yine ön plana çıktı.

Uçankuş TV ekranlarında Magazin Merkezi programında konuyu yorumlayan programın sunucusu Bilal Özcan ilginç bir ifade kullandı.

Bilal Özcan, Şevval Sam ve Talat Bulut için, “Reyting için atışıyormuş gibi oyun oynuyorlar” şeklinde yorumda bulundu.

Sosyal medyada da benzer ifadelerle ikilinin reyting için bunları yaptığı iması yapıldı.

Şevval Sam ile Talat Bulut şu anda reyting için bi atışıyor bilinmez ama bu meselenin diziyi sürekli gündemde tuttuğu da bir gerçek.