Ana sayfa Sosyal Medya Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra Sıla Türkoğlu’nu geçti! En popüler kadın oyuncularda dikkat çeken değişiklik!

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra Sıla Türkoğlu’nu geçti! En popüler kadın oyuncularda dikkat çeken değişiklik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta yer aldıkları dizilerle birlikte ekrana gelen oyuncular, sosyal medyada da ayrıca takip ediliyor, yorumlar ve paylaşımlarla hayranları tarafından anılıyorlar. Dizilerin sevilen isimleri, her bölümle birlikte izleyenlerden gelen pek çok mesaj ve paylaşımlar sayesinde sosyal medyanın ‘en popüler’ isimleri sıralamalarına da konu oluyorlar.

Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan bu tablolar arasında dikkat çeken bazı gelişmeler ile birlikte bazı isimlerin hiç değişmediği görülüyor! Son dönemde Kardeşlerim dizisinin genç kuşak oyuncuları, popülerlik konusunda pek çok meslektaşına çalım atıyor sosyal medyada! Özellikle kadın oyunculardan Su Burcu Yazgı Coşkun, aylar boyunca ‘en popüler kadın oyuncular’ listesinin ilk sırasında yer aldı.

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra Sıla Türkoğlu'nu geçti! En popüler kadın oyuncularda dikkat çeken değişiklik! 8

Ancak yine genç kuşağın sevilen ve oyunculuğu ile de son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansı ile dikkatleri çeken Sıla Türkoğlu, dizisinin başlaması ile tabloyu bir anda değiştirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun’dan çok daha fazla mesaj, paylaşım sayısı ile tablonun ilk sırasında yer almaktaydı. Ancak en yakın rakibi ve zirvenin uzun süre tahtı bırakmayan ismi Su Burcu Yazgı Coşkun’a gelen ileti sayısı, Türkoğlu’na gelen iletilerden fazla.

Ve Su Burcu Yazgı Coşkun, haftalar sonra Sıla Türkoğlu'nu geçti! En popüler kadın oyuncularda dikkat çeken değişiklik! 9

03-09 Ocak haftasında 71 bin 100 ileti ile en popüler kadın oyuncular kategorisinin birincisi Su Burcu Yazgı Coşkun oldu. Sıla Türkoğlu’na gelen ileti sayısı ise 67z bin 900’de kaldı. İkilinin hayranları tarafından yapılan paylaşım oranları birbirine yakın. Ancak 3. sırada yer alan Lizge Cömert ile birlikte makas açılıyor! Yine Kardeşlerim dizisinin oyuncusu olan Cömert’e gelen ileti sayı ise 31 bin 800.

Geçtiğimiz haftanın 3.sü olan Elçin Sangu’nun bir sıra gerileyerek 17 bin 900 ileti ile 4. sırada yer aldığı listede Melis Minkari de 16 bin 900 ileti ile 5. sırada. Yalı Çapkını ile gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu da son yayınlanan tabloda 6. sırada yer alıyor. Tuzak dizisindeki rolüyle ekrana gelen Bensu Soral 7., Yürek Çıkmazı oyuncusu İrem Helvacıoğlu 8., Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oynayan Devrim Özkan 9. ve Sipahi dizisinin oyuncusu Özge Gürel de 10 sırada.