Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde şok! Asıl sürpriz başkaymış!

Yasak Elma dizisinde şok! Asıl sürpriz başkaymış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezona bomba gibi başlangıç yapmaya hazırlanan Yasak Elma dizisinde 75. bölümden ilk yayınlanan fragman izleyicileri akıllarını karıştırmıştı. Şahika hapse girdi ve koğuştu birisi onu bekliyordu. Bu kişinin kim olduğuna yönelik birçok çıkarım yapıldı.

Bazı kişiler bu kişinin Ender olabileceğini tahmin etti, bazıları ise yeni bir karakter olabileceğini belirtmişti. Yasak Elma 75. bölümden 2. fragman yayınlandı ve sır ortaya çıktı.

Şahika’nın karşısına koğuşta çıkan kişi Ender’den başkası değil… Ancak sürpriz bununla bitmiyor. Koğuşa bir başka kadın daha giriyor. Yoksa o da Yıldız mı?

Yasak Elma dizisi herkesi şaşırtmayı başaran fragmanları ile şimdiden ilgi odağı oldu. 4.sezona çok iyi başlangıç yapacağı anlaşılan dizinin hikayesinde ne tür değişiklikler olacak, izleyiciler merak içinde…

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu var. Bakalım 4.sezonda ne tür sürprizler izleyeceğiz…

İşte Yasak Elma dizisinde sürpriz içinde sürpriz barındıran 75. bölümden 2. fragman: