Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ne kadar da safsın! Hande Erçel dediğini yaptı!

Kerem Bürsin ne kadar da safsın! Hande Erçel dediğini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin setinde başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında keyifli anlar yaşandığı sosyal medyaya yansıyor. Setten gelen videolarda ve fotoğraflarda ikilinin ne kadar eğlendikleri ve iletişimlerinin de ne kadar iyi olduğu ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasındaki filtre konuşması da gülümsetti. Kerem Bürsin o anları instagram hikaye bölümünden yayınladı. Ünlü oyuncu, instagram’da kullandığı filtreyi Hande Erçel’in kullanmasını istemedi. Ancak bu durum Kerem Bürsin’in instagram’dan ne kadar uzak olduğunu da gösteriyordu.

Kerem Bürsin, bulduğu filtreyi Hande Erçel’e söylemeyeceğini ve sadece kendisinin bunu kullanacağını söyledi. Hande Erçel ise, “Sen koyunca biz kaydedebiliyoruz” diye yanıt verdi ve Kerem Bürsin de büyük şaşkınlık yaşadı.

Bu diyalog sosyal medyaya da düştü ve takipçiler gülümseten yorumlarda bulundu. İşte o yorumlardan bazıları:

“Allah her erkeğe Kerem Bürsin saflığı versin.”

“Bir erkeğin instagram bilgisi maximum bu kadar olmalı.”

Bu konuşmalardan sonra Hande Erçel’in yaptığı paylaşımı Kerem Bürsin’in filtresi ile yayınlaması da dikkat çekti. O anların videosunu Hande Erçel yayınladı. Kerem Bürsin, “Benim filtremi kullanıyorsun” diye serzenişte bulundu.

Hande Erçel ise, “Senin filtreni kullanıyorum ve bunu kullanacağımı söylemiştim” dedi.

Erçel, partnerinin isteği üzerine videonun altına ‘Kerem’in filtresi’ notunu da ekledi. İşte o anlardan görüntüler: