Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ‘yapmayın’ dedik ama yine acımadılar!

Yasak Elma dizisinde ‘yapmayın’ dedik ama yine acımadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde 4. sezon devam ediyor. Reytingleri ile Pazartesi rekabetinde iyi durumda bulunan Yasak Elma, geçen sezonu aratan bir performans sorunu da yaşıyor.

Dizinin hayranları 3. sezonda yüksek bir ilgi göstermişti. Ancak 4. sezonda bu kadar büyük bir izleyici ilgisinin olmadığı sosyal medya yorumlarına da yansıyor. Bunun nedeni ise artık dizinin hikayesinin belirli bir düzlemde gitmesi ve hep aynı şeyi izliyormuş izlenimi vermesi.

Senaristler işte bu noktada yeni bir oyuna başlıyor. 3. sezonun çok başarılı olmasının altında yatan nedenlerden birisi de, Yıldız ve Ender karakterlerinin işbirliği yapması ve bunun da değişik olayları beraberinde getirmesiydi.

Şimdi ise senaristler hikayede heyecanı yeniden yükseltmek için Yıldız ve Ender birlikteliğini çatırdatacak. Ancak bu duruma sosyal medyadan ciddi bir tepki de var. “Yıldız ve Ender’i ayırmayın” diye mesaj bırakan izleyiciler, bu iki karakterin işbirliği hallerini daha çok sevdiklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Yasak Elma dizisinde 'yapmayın' dedik ama yine acımadılar! 8

Yasak Elma 80. bölümde ise izleyicinin çıldırabileceği gelişmeler var. Zira Yıldız ve Ender’in arasına kara kedi Şahika çoktan girdi bile…

Peki 80. yeni bölümde neler izleyeceğiz? İşte detaylar: Ender ve Kaya’nın boşanmasının ardından, Şahika onların bir daha bir araya gelme ihtimallerini tamamen ortadan kaldırmak için Yıldız’ı kullanmaya karar verir.

Yasak Elma dizisinde 'yapmayın' dedik ama yine acımadılar! 9

Ender ve Yıldız’ın arası giderek açılırken, kurdukları ittifak sarsılmak üzeredir.

Ender’in sinirle Yıldız’a söyledikleri Yıldız’ın hayatını alt üst edecektir.