Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde Yıldız baş belası oldu!

Yasak Elma dizisinde Yıldız baş belası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin şimdiye kadar 88 bölümü ekrana geldi. Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam’ın başrolünde yer aldığı diziye son olarak Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan katılmıştı.

Dizinin hikayesi de son 3 bölümdür büyük bir değişim içinde. İzleyiciler yeni gelişen olaylara alışmaya çalışırken, Yıldız’ın aşk hayatındaki gelgitler de dikkat çekiyor. Kerim ile aşkı gerçekleşmeyen Yıldız, çareyi Çağatay’da aradı.

Geçen hafta aşk kıvılcımları geldi ama bu hafta Yıldız ve Çağatay ilişkisini olumsuzluklar bekliyor. Yıldız ve Çağatay’ın ilişkilerinin başlaması, Feride için büyük bir kabus olur. Feride, Yıldız ve Çağatay’ı ayırmak için elinden geleni yaparken, bulduğu nihai çözüm herkesi şaşırtacaktır.

Bu çözüm ise çok hanım hanımcık olarak gördüğü Şahika’yı oğlu Çağatay’a düşünen Feride, Yıldız’ı ise adeta bir baş belası olarak görüyor.

Şahika da yeni oyunlarını kurarken, Feride’nin bu saflığından yararlanmak için elinden geleni yapacak. Anlaşılan yine kabak Yıldız’ın başına patlayacak.