Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca geldi, Baraj dizisinde her şeyi alt üst etti!

Gizem Karaca geldi, Baraj dizisinde her şeyi alt üst etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 17 bölümünü bir kenara bırakın. Zaman atlaması yaşanacak olan 18. bölüm ile birlikte bambaşka bir ortam sizleri karşılayacak.

5 yıl içinde o kadar çok şey değişir ki, izleyiciler bile gördüklerine çok şaşıracak. Nehir ile Hakan evlenir, çocukları olur. Nazım da 5 yıl hapis yatıp çıktıktan sonra bambaşka birisi olarak hayata katılacak.

Ancak ona karşı yapılan haksızlıkların tüm intikamını da almaya kararlı bir Nazım bulacaksınız. Feyyaz Duman’ın canlandırdığı karakterin yüzündeki yara da artık yok.

Gizem Karaca geldi, Baraj dizisinde her şeyi alt üst etti! 8

Nazım, beş yıl sonra hapisten çıktığında artık bambaşka birisidir. Ona haksızlık eden herkesten intikam alacaktır. Onu unutup Hakan’la evlenen Nehir’den… Suçu üzerine atan Tarık’tan… Sevdiği kadını elinden alan Hakan’dan…

Nazım’ın kimsenin beklemediği büyük bir güçle ve yıllardır ona destek veren Bahar ile birlikte geri dönmesi herkesin hayatını sarsacaktır.

Baraj dizisinin 18. yeni bölümü 15 Aralık Salı akşamı yayınlanacak ve her şeyin ne kadar değiştiğine şahit olacaksınız.

Gizem Karaca geldi, Baraj dizisinde her şeyi alt üst etti! 9

Gizem Karaca diziye avukat Bahar karakteri ile katılmıştı. Oyuncunun gelişi ile birlikte dizide büyük değişim dalgası yaşandı. Bahar, yeni bölümlerde daha da fazla öne çıkacak. Çünkü Nazım ile Bahar evlenmeye karar veriyor.