Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı ne halle getirdiniz, oldu mu şimdi?

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı ne halle getirdiniz, oldu mu şimdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma’da yeni dönem başladı. 85. bölümde 5 karakterin ayrılmasının ardından geçen hafta yeni karakterler ile birlikte bambaşka bir dizi izlemeye başladık. Hikayede birçok karakterin çıkışı ve yenilerin girişi ile birlikte ekranda izleyicinin gözünü ısıran sahneler fazlaydı. 86. bölüm ile birlikte dizi takipçileri yeni döneme alışmaya çabalayacak.

Reytingleri çok iyi giden dizi, 3. sezonda olduğu gibi yine hikayede revizyon yaparak büyük bir çıkış sağladı. 4. sezonun da iyi geçmesi Yasak Elma adına sevindirici bir gelişme. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan ile yenilenen Yasak Elma’da hikayede Yıldız kısmında izleyicileri rahatsız eden detaylar var.

Halit ve Kerim’in gidişinin ardından Yıldız karakterinin daha kendini dinlemeden, Çağatay’ı görür görmez onun peşine takılması, sürekli kendini göstermesi ve her şeye hazırmış gibi bir tavır takınması bazı izleyicileri rahatsız eden bir durum.

Yasak Elma dizisinde Yıldız'ı ne halle getirdiniz, oldu mu şimdi? 7

Kerim’in kendisine çok uygun olmasına rağmen onunla bir aşka yolculuk yapamayan Yıldız karakterinin şimdi hiç yüz vermeyen Çağatay’ın peşinden koşması, senaristin bir cilvesi oldu. Dizi hayranları Gökhan Alkan’ı hala aradıklarını belirten yorumlar yaparken, Berk Oktay’a gözler henüz alışmadı.

Yasak Elma’nın 87. yeni bölümü 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Yıldız, Çağatay’ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali’yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar.

Feride, Yıldız’ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur.

Çağatay’ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız’ın geri adım atmasına sebep olur.

Bakalım Yıldız ve Çağatay cephesinde yeni bölümde neler yaşanacak?