Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki Alihan’a, Doğa Rutkay’dan mesaj var!

Yasak Elma dizisindeki Alihan’a, Doğa Rutkay’dan mesaj var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünü izleyen Doğa Rutkay, sosyal medyadan Alihan karakterine mesaj gönderdi.

Tam bir Yasak Elma dizisi müdavimi olduğu ortaya çıkan Doğa Rutkay, dizide Zeynep’i terkeden Alihan’a çok kızdı.

Eşi Kerimcan Kamal ile birlikte diziyi izleyen Doğa Rutkay, instagram hesabının Story bölümünden paylaştığı video ile “Alihan bu hiç olmadı!” diye konuştu. Rutkay, paylaştığı fotoğrafta da “Alihan’a kızgınız” yazdı.

Ünlü oyuncu, evinin salonunda diziyi izlerken o sırada içerde olan eşine seslenerek “Kerimcan koş koş neler oluyor? Zeynep çok üzgün, iyi değil, Alihan terketti! Kız acı çekiyor” diye bağırmaya başlıyor. Daha sonra “Hiç olmadı bu Alihan hiç olmadı” mesajını yollayan Doğa Rutkay’ın bu mesajlarından, Yasak Elma dizisinin sürekli izlediğini de anlaşıldı.

Bu arada son bölümde Ender’in olmayan bir davete Yıldız’ı göndermesi de herkes tarafından alaya alınan bir sahne olmuştu. Doğa Rutkay da dizinin bu bölümünü izlerken paylaştığı videoda duruma kahkahalarla gülerek “Ya kızlar böyle bir davet yok! Ender uyduruyor size! Kafalıyor sizi!” diyerek sahneyi alaya alıyor.