Ana sayfa TV Programları Yasak Elma dizisindeki karavanın anlattıkları!

Yasak Elma dizisindeki karavanın anlattıkları!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının 19 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde Ece Erken ile Bircan Bali, gündemdeki konuları yorumladı. Farklı konularda üst üste yorumlarda bulunan ikili özellikle Talat Bulut hakkındaki taciz iddiasından sonra Yasak Elma dizisinin setinde yaşananlara değindi. Ebru Yaşar’ın Aleyna Tilki’nin şarkısının çalıntı olduğu polemiğine katılması ile, Hadise’nin mallarını ablasına kaptırması konuları da programda peş peşe yorumlandı.

Videoda bu konuların detaylarını izleyebilirsiniz.

‘En Güzel Yenilgim’ ile bir kez daha müzik listelerinde üst sıralara tırmanan Ebru Yaşar, yaptığı açıklamayla Aleyna Tilki’nin ‘çalıntı şarkı’ polemiğine dahil oldu.Emrah Karaduman’ın yeni albümü Bombarduman’da ‘En Güzel Yenilgim’ şarkısını seslendiren Ebru Yaşar, Aleyna Tilki’ye gönderme yaptı.

Ebru Yaşar, Aleyna Tilki’nin yine Emrah Karaduman imzalı olan Dipsiz Kuyum şarkısının yıllar önce Bergen’in seslendirdiği ‘Yıllar Affetmez’e çok benzediği iddiasıyla ilgili şöyle dedi:

‘SEVENLERİMİ KANDIRAMAM’
“Sorunun muhatabı aslında ben değilim. Ama tek bildiğim şu; benim şarkım çalıntı değil. Beni sevgisi ile bulunduğum noktaya getirenleri kandıramam. ‘En Güzel Yenilgim’in izlenme ve dijital satış rakamlarından çok memnunum. Halk layığı ile yapılan her işin karşılığını veriyor.”

Şarkıcı bir süredir arasının açık olduğu kardeşlerini sekiz adımda silmiş ve ablası Hülya Açıkgöz’e de kendisinin üzerinden haksız kazanç sağladığı gerekçesiyle dava açmıştı. Teve2’de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; tüm bu yaşananların ardından Hadise’nin ablasına dava açmasının gerçek nedeni ortaya çıktı.

Belçika’da doğup büyüyen 33 yaşındaki şarkıcı Türkiye’de vergi ödememek için mal varlığını ablasının üzerine yapmıştı. Ancak Türkiye’de sadece tek bir kayıtlı mal varlığı bulunmayan Hadise’nin hesapları tutmadı

‘Yasak Elma’ setinde Talat Bulut’a özel karavan

Yasak Elma’ dizisinde Talat Bulut’un kızı ‘Lila’yı oynayan Ayşegül Çınar, katıldığı programda taciz iddialarından sonra sette yaşananları anlattı.Yasak Elma’ dizisinde Talat Bulut’un kızı ‘Lila’yı oynayan Ayşegül Çınar, taciz iddiaları sonrası sette yaşananları şu sözlerle anlattı: “Hiçbirimiz rolümüze konsantre olamadık. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Şevval Sam ve Talat Bulut birbirleriyle hiç konuşmuyor. Eskiden herkes aynı karavanı paylaşırdı. Şimdi Talat Bulut’a özel karavan getirildi.”