Ana sayfa Dizi Haberleri 7 kadın, 7 sarsıcı hikaye! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi geliyor!

7 kadın, 7 sarsıcı hikaye! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büşra Cebe’nin çok satan romanından uyarlanacak ve aynı ismi taşıyan Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli dizi, bir süredir kulislerde dillendirilmeye başlandı. Etkileyici hikayesi ile dizi olmaya aday kitabın haklarını Medyapım’ın satın aldığı konuşulmakta.

Henüz diziyle ilgili net bilgiler yok. Ancak romanda anlatılan hikaye yapımcının ilgisini çekmiş olacak ki dizi yapılması için çalışmalar başlatılmış… Ekranın sevilen dizileri Yasak Elma ve Sadakatsiz’in de yapımcısı olan ve pek çok başarılı projeye imza atan Medyapım’ın yine iddialı bir proje hazırladığı konuşulmakta.

Fatih Aksoy’un sahibi olduğu ajansın bu sezon ekrana gelen Misafir dizisi ile Yalancılar ve Mumları dizisi beklenmedik bir şekilde hızlı final yaptı. Ayrıca yine Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı da gelen eleştirilerden sonra bitirildi.

Yapım firması bu kez 7 farklı kadının sarsıcı hikayesinin anlatıldığı Siyaha Bulaşan Kadınlar romanını dizi yapmaya hazırlanıyor. Bir süredir kulislerde bu dizide rol alacak isimler için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’nin adı geçmişti.

Fakat bu iddialarla ilgili net bir bilgi ortaya çıkmadı. Diziyle ilgili son kulis bilgilerini ise Milliyet Cadde TV Yazarı Sina Koloğlu verdi. Koloğlu, aldığı bilgileri şöyle aktardı:

“Hadi söyleyeyim, kesine yakın bir bilgi. Büşra Cebe’nin çok satan kitabı ‘Siyaha Bulaşan Kadınlar’. Yedi kadının hikayesi. Ülkemize gelen dijital platformlardan birine dizi olarak düşünülüyor. Henüz anlaşma yapılmadı. Ekranda bol dizisi yayınlanan yapım şirketlerinden biri aldı telif haklarını.”

Sina Koloğlu’nun bu sözlerine bakılırsa Med Yapım, dizi için çalışmalarını hızlandırdı! Dijital bir platformda yayınlanacağı da Koloğlu’nun yazısında yer almakta. Ancak hangisi belli değil..

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların sarsıcı hikayelerinin anlatılacağı dizi için henüz oyuncularla anlaşma yapılmadı. Titizlikle sürdürülen dizinin yayıncısı olarak da Disney Plus ile görüşüldüğü gündemde…