Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisindeki Yıldız’dan sonra, Eda Ece artık dedektifliğe terfi etti!

Yasak Elma dizisindeki Yıldız’dan sonra, Eda Ece artık dedektifliğe terfi etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi altıncı sezonu ile yayınlarına devam ediyor ve Eda Ece’nin de Yıldız karakterinde ne kadar başarılı olduğunu herkes görüyor. Bu dizi sayesinde çok geniş bir hayran kitlesine kendisini sevdiren Eda Ece, kariyerinde adeta Yasak Elma dizisiyle birlikte büyük patlama yaptı.

Eda Ece, kariyeri adına Yıldız karakterinin kariyerinin en önemli dönemini temsil ettiğini söylemiş ve bu dizinin kendisine büyük katkılarının olduğunu ifade etmişti. Gerçekten de Eda Ece’yi bu kadar popüler yapan dizi Yasak Elma oldu. Yıldız karakterinin hakkını veren ve çoğu zaman doğaçlama sahnelerle yeteneklerini de bir adım öteye taşıyan Eda Ece, şimdi de yeni bir programa başladı.

Geçen sezon Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında yer alan ve dizinin hikayesinde de dedektifi gibi herkesi izleyen Yıldız karakterinden sonra, Eda Ece’nin üzerine bir dedektiflik hali yapıştı.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız'dan sonra, Eda Ece artık dedektifliğe terfi etti! 8

Kapımdaki Dedektif isimli projede İbrahim Selim ile birlikte hayranlarının karşısına çıkmaya başlayan oyuncu, “Zaten formatlara olan sevimi beni bilen bilir. İbrahim’in yanında evleri gezmek istedim. Eğlenerek yaptığımız bir iş. İnşallah seyirci de izlerken eğlenir” diye konuştu.

Eda Ece, gittiği evlerin hangi ünlü isme ait olduğunu materyallere bakarak anlamaya çalışıyor. Yani bir anlamda dedektiflik yapıyor. Yıldız karakterinden zaten bu duruma alışık olan oyuncu, Maske Kimsin Sen yarışmasında da maskenin altındaki ünlü ismi tanımaya çalışarak dedektiflik yapmıştı.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız'dan sonra, Eda Ece artık dedektifliğe terfi etti! 9

Oyuncu, “Evet Maske Kimsin Sen’den de dedektiflik geçmişim var. Artık dedektif kelimesi geçince beni arıyorlar” diye konuştu.

Polisiye olayları sevdiğini de dile getiren Eda Ece, “Dedektifleri izlemeyi de severim” diye konuştu.