Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden büyük atak, Sen Anlat Karadeniz’e rakip oldular!

Yasak Elma dizisinden büyük atak, Sen Anlat Karadeniz’e rakip oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi Nefes karakteri üzerinden kadına şiddet konusunu öne çıkartmak ve bu konuyu Türkiye’nin gündeminde tutarak, çözüm yolunda adımlar atılmasını sağlamak noktasında izleyicilerin beklentilerini karşılamış değil.

Dizi ile kimilerine göre önemli adımlar atıldı, atılmaya devam ediyor. Kimileri ise kadınların güçsüz gösterildiği, reyting alma çabasının öne çıktığı, Nefes’in hikayesinin anlatılmadığı ve kadınların dizide hep mücadelelerini kaybettiği konularıyla ciddi eleştiriler yapıyor.

Sen Anlat Karadeniz ile gündemde kalan kadına şiddet konusu, şimdi de Yasak Elma dizisi ile gündeme getirilecek.

Tuvana Türkay’ın canlandıracağı Leyla karakteri işte tam da bu noktada Yasak Elma dizisi ile Sen Anlat Karadeniz’i rakip yapacak.

Yasak Elma dizisinden büyük atak, Sen Anlat Karadeniz'e rakip oldular! 7

Ekranın sevilen yüzü Tuvana Türkay, dizide “Leyla” karakteri ile kadına şiddet meselesinde önemli mesajlar verecek.

Leyla, severek evlendiği eşinden şiddet görmeye başlıyor. Bir süre her şeyin düzeleceğine inanarak hayatına devam etmeye çalışsa da daha fazla buna dayanamıyor… Leyla’nın bu şiddetten kurtulma ve kendine yeni bir hayat kurmaya kararı alması dikkat çekecek.

Tuvana Türkay ise ilk kez böyle bir rolde yer almanın heyecanı içinde. Ünlü oyuncu, kadına şiddet meselesinde bakalım karakteri üzerinden hangi mesajları verecek.