Ana sayfa Dizi Haberleri Hepsi gidebilir! Yasak Elma öyle bir sezon finali yaptı ki yeni sezonda hiç bir karakterin garantisi yok!

Hepsi gidebilir! Yasak Elma öyle bir sezon finali yaptı ki yeni sezonda hiç bir karakterin garantisi yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, dün akşam ekrana gelen 110. bölümüyle sezon finali yaptı. Şahika’nın da ölmesi ile birlikte şirketteki hisselerini yeniden ele geçirmek isteyen Yıldız ve Şahika güçlerini birleştirdi.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar’ın oynadığı dizi, 5. sezonda da ekranda olacak. Med Yapım imzalı dizinin aslında 4. sezonda biteceği ama izleyicinin yoğun isteği sonrasında devam etmesine karar verildiğini Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda belirtmişti.

Eylül ayında yeniden ekrana gelecek olan dizide, sezon boyunca yine çok şaşırtan gelişmeler yaşandı. 85. bölümde Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin ölmesiyle birlikte 5 karakter daha diziden ayrılmıştı.

Ayrılan isimler arasında Kaya karakterini oynayan Barış Kılıç da vardı. Kaya karakteri bir kaç bölüm önce yeniden döndü. Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika ise iki bölüm önce diziye veda etti.

Hepsi gidebilir! Yasak Elma öyle bir sezon finali yaptı ki yeni sezonda hiç bir karakterin garantisi yok! 7

Dün akşam ekrana gelen sezon finalinde ise yine beklenmedik bir olay yaşandı. Hasan Ali’ye karşı güçlerini birleştiren Yıldız ve Ender, onunla yüzleşmek için bir araya geldiklerinde ev havaya uçtu!

Ender’in Hasan Ali’ye hesap sorup “Şimdi anlatın bakalım arkamızdan çevirdiğiniz işleri, o bizi arayan adamı filan. Hepsini birer birer anlatın” dediği anda zaman ayarlı bombanın sinyali duyuldu. Sonrasında da evde patlama oldu.

Eda Ece, Şevval Sam ve Erdal Özyağcılar’ın olduğu sahnedeki bu olay sonrasında, bu üç karakterin bir sonraki sezon ekranda olup olmamasının sahne ile birlikte artık bir garantisi yok!

Patlama olayından kim sağ çıkacak yeni sezonda göreceğiz ama her sezon olduğu gibi Yasak Elma’da yine şok eden bir sezon finali ile başroldeki karakterlerin devamı sürüncemede bırakıldı!

İşte o patlama sahnesi…