Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden sürpriz üstüne sürpriz geliyor! Baş döndüren değişimlerle 6. sezon başlıyor!

Yasak Elma dizisinden sürpriz üstüne sürpriz geliyor! Baş döndüren değişimlerle 6. sezon başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi, ekranın entrikası bol, absürt komedi hikayesiyle izleyenlerin çok beğendiği bir yapım. 5 sezon boyunca Fox TV’nin yüzünü güldüren reytingler alan dizi, Pazartesi akşamları karşısına gelen rakip ve çok güçlü diziler karşısında güçlü bir duruş sergileyerek 6. sezona girmeye hazırlanıyor.

Dizinin değişmez isimleri arasında görülen Yıldız ve Ender karakterlerine hayat veren Eda Ece ile Şevval Sam’ın diziden gitme ihtimali, herkesi kaygılandırmıştı. Sezon finali ile birlikte izleyici yaz boyunca ‘kim gidecek, kim kalacak?’ sorularının yanıtını aradı durdu. Eda Ece, geçtiğimiz günlerde Şevval Sam ile kendisinin kalacağıın ama büyük sürprizlerin olacağını söylemişti.

Sezona biraz geç girmesi beklenen diziyle ilgili son kararlar medyaya yansımaya başladı. Med Yapım imzalı dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un aldığı kararlar neticesinde diziye yeni katılımlar ve sürpriz gelişmeler söz konusu… Yasak Elma dizisinden Berk Oktay’ın gittiği zaten biliniyordu. Bu boşluğu dolduracak isim ise kısa bir süre önce belli oldu.

Bekir Aksoy’un dahil olduğu dizide, ekibin büyük bir kısmının devam ettiği de gelen bilgiler arasında. 6. sezona yepyeni isimlerle birlikte zaman atlaması ile gireceği de öğrenilen diziden ilk tüyo, zaten Eda Ece’den gelmişti. Sezona başlamaya hazır olduğunu gösteren fotoğrafında Eda Ece’nin saçlarının daha da uzadığı ve renginin daha da koyulaştığı görülüyordu.

Bir anda hikayede saçlarının uzamayacağı, bir zaman atlaması yaşanarak olayların başka bir yerden başlayacağı da bu küçük tüyo ile anlaşılmıştı zaten!

Yasak Elma dizisinden sürpriz üstüne sürpriz geliyor! Baş döndüren değişimlerle 6. sezon başlıyor! 8

Dizinin 4 başrolü Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz, yeni sezonda da dizideki rollerine devam edecekler. Yeni sezon için bir araya gelen ekibe katılan isimlerle birlikte hikayede de farklılaşmalar yaşanacak.

146 bölüm boyunca izleyenlerin merakla takip ettiği Yasak Elma dizisinin 147. bölümü, zaman atlaması yaşanarak başlayacak. Böylece senaristlerin hikayeyi çok başka bir yere taşıyacağı yeni gelişmelerle Yasak Elma, şaşırtıcı sürprizleri de beraberinde getirecek!

Yasak Elma dizisinden sürpriz üstüne sürpriz geliyor! Baş döndüren değişimlerle 6. sezon başlıyor! 9

Bekir Aksoy ile birlikte diziye Ece Özdikici de dahil oldu. Özdikici, Murat Aygen’in oynadığı Doğan’ın sevgilisi Avukat Hilal rolüyle diziye dahil oluyor. Bu arada Aksoy, dizide Şebnem Dönmez’in hayat verdiği  Handan’ın abisi Engin’i oynayacak.

Doğan’ın hapse düşmesinden sonra Hilal ile aşk yaşaması da dengeleri fena halde değiştirecek yeni gelişmeleri beraberinde getiriyor! Yıldız’ın hikayedeki değişimi, bu gelişme sonrası büyük merak konusu!

Handan karakterinin abisi Engin’in Yıldız ile bir aşk yaşaması ihtimali de şimdiden dillendirilmeye başladı! Doğan’ın intikam peşine düştüğü hikayede Ender’in çevireceği yeni oyunlar ise olayların akışını değiştirecek yine!

Eda Ece ve Şevval Sam’ın oynadığı Ender ve Yıldız karakterlerinin yaşanan bu gelişmeler sonrası müttefik mi düşman mı olacağı ise ayrı bir merak konusu!