Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun, Serra Pirinç, Özge Yağız, Rabia Soytürk… Sosyal medyada fırtına estirdiler!

Su Burcu Yazgı Coşkun, Serra Pirinç, Özge Yağız, Rabia Soytürk… Sosyal medyada fırtına estirdiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranda yer alan dizilerin oyuncuları, sosyal medyanın da gündeminde üst sıralara çıkıyorlar. Dizilerinin yayında olduğu dönemlerde çok daha popüler olan oyuncular, yeni projeleriyle fanları tarafından daha çok konuşuluyor ve ön plana çıkıyorlar. Son dönemde popüler olan isimler ise değişmekte. Yeni kuşak, çok daha genç oyuncuların dizilerde yer almasıyla birlikte, sosyal medya tablolarında da durumlar değişiyor.

Yaz döneminde ekrana gelen gençlik dizileriyle öne çıkan oyuncular, sosyal medyada sıklıkla konuşuldular. Haftalık, aylık yapılan ölçümlemelerde de hepsi birbirinden genç ve başarılı isimler, tablolarda ilk sıralarda yerini almakta.

Sosyal medya ölçümleme servislerinden Adba’nın 30 Ağustos- 5 Eylül tarihleri arasında twitter’daki paylaşımlara bakarak ‘Ekranın en popüler kadın oyuncuları’nı belirledi.

Çok konuşulan isimlerin başında, geçtiğimiz hafta sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin genç ve dikkat çeken oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun ilk sırada yer almakta…

Su Burcu Yazgı Coşkun, Serra Pirinç, Özge Yağız, Rabia Soytürk... Sosyal medyada fırtına estirdiler! 7

Yaz döneminde haftalık yayınlanan tabloda durum farklıydı ama dizinin sezonun ilk bölümünün yayını sonrasında sosyal medyadaki konuşulma oranı da bir anda yükseldi. Bu arada yaz boyunca sevilen bir gençlik dizisi olarak ekranda yer alan Tozluyaka’nın başarılı oyuncusu Serra Pirinç, tahtını Su Burcu Yazgı’ya kaptırmış görünüyor. Eylül’ün ilk haftasına geçerken ikinci sıraya düştü. Ebru Şahin ise gündemden hiç düşmeyen isimlerden. Oyuncu, 3. sırada yer alırken, yaz döneminde sevilen dizi Senden Daha Güzel ile ekranlara gelmeye devam eden Cemre Baysel ise 4. sırada yer aldı. Baba dizisiyle beğeni toplayan Özge Yağız, yaz döneminde ekranda olmasa bile sosyal medyada konuşulmaya devam etti. Bu isimleri Özge Yağız, Rabia Soytürk, Lizge Cömert, Özge Törer, Devrim Özkan ve Çağla Şimşek takip etmekte…

Bakalım, Eylül sezonuyla birlikte dizi sezonunun yeniden açılması, tabloyu nasıl değiştirecek?