Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine 2 yeni oyuncu katılıyor… İki sürpriz karakter geliyor!

Yasak Elma dizisine 2 yeni oyuncu katılıyor… İki sürpriz karakter geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de sezon arasında yaşanan taciz iddialarının ardından yeni sezona girmesi beklenen Yasak Elma dizisine iki oyuncu daha dahil oldu.

Diziyi yeni sezonda yeni karakterle birlikte yeni sürprizler de bekliyor.

Yasak Elma’ya dahil olan isimlerden bir tanesi, geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan istanbullu Gelin dizisinde Boranlar’ın oğlu Osman ile nikah masasına oturan ancak son anda karar değiştiren Burcu karakterini canlandıran Ebru Şahin.

Şahin, İstanbullu Gelin’de senaryo gereği nikahtan kaçtıktan sonra, annesi ile birlikte Amerika’ya yerleşme kararı almıştı. Diziden ayrıldığı anlaşılan Ebru Şahin’i bu kez Yasak Elma dizisinde bambaşka bir rolle göreceğiz.

Zeynep ve Alihan ayrılığının arasına girmesi muhtemel bir karakter Hira’yı oynayacak Ebru Şahin.

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide Ebru Şahin’in oynadığı Hira karakteri, Alihan’ın havvacılık şirketine iş başvurusu için gelecek güzel ve alımlı biri olacak.

Yasak Elma dizisine 2 yeni oyuncu katılıyor... İki sürpriz karakter geliyor! 8

Bu arada diziye 2. yeni bir ismin daha katılacağını Medyatava’dan Birsen Altuntaş verdi.

Son olarak İki Yalancı dizisinde Alp karakterinde izlediğimiz Ahmet Kayakesen de Yasak Elma’nın 2. sezonunda Alihan’ın en yakın arkadaşı Hakan olarak geliyor.

Burcu Şahin kimdir?

1994 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yayan Ebru Şahin, daha sonra Babam filmi ve Savaşçı dizisinin kadrosunda yer aldı. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna sonradan dahil olan Ebru Şahin, Boran Konağı’nın naif karakteri Osman’ın sevgilisi Burcu karakterini canlandırdı.

Yasak Elma dizisine 2 yeni oyuncu katılıyor... İki sürpriz karakter geliyor! 9

Ahmet Kayakesen kimdir?

27 Eylül 1984 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenim yaşamını da İzmir’de geçiren Kayakesen, eğitim hayatı boyunca tiyatroyla ilgilendi, bazı piyes ve oyunlarda rol aldı. Eğitimini tamamladıktan sonra setlerde çalışmaya başladı, ancak oyunculuk hayallerini gerçekleştirmesi biraz zaman aldı. Kendisine verilen ilk oyunculuk fırsatını “Çılgın Dershane 3” filminde değerlendirdi. Tuba Ünsal, Alp Kırşan ve Cüneyt Arkın gibi oyuncularla film kadrosunda yer aldı. 2014-2015 yıllarında ekranlarda iyi reyting oranları yakalayan Kocamın Ailesi isimli dizide Fatih karakterine can verdi. Daha sonra Hanım Köylü dizisinde rol alan Kayakesen, atv’nin Kertenkele dizinin ardından Kanal D’De yayınlanan İki Yalancı dizisinde de Alp karakterini oynadı.