Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine tepki yağıyor! Bu kadarı da saçmalık artık!

Yasak Elma dizisine tepki yağıyor! Bu kadarı da saçmalık artık!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölüm tanıtımında, büyük bir şok yaşanacağı ortaya çıktı! Alihan’ın bindiği uçak radardan kaybolacak!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizide, Zeynep ve Alihan’ın aralarının düzelmesinden sonra Hira’nın ikiliye nefretle bakmasının altından bir oyunlar çıkacak belli.

Alihan’la kısa süreli bir ilişki yaşayan ve tek bir geceyi onunla geçiren Hira, adeta psikopat çıkacak! Zaten kendisinin hiç olmamış bir adam için, sanki Zeynep onu elinden almış gibi davranmaya başlayan Hira, ikisinden de intikam almaya çalışacak.

Dizinin 22. bölüm 2. tanıtımında, Alihan’ın “Bu kadar kontrolsüz bir pilotluk yapmamalı, acil bir durum olsa ne olacak?” sözleriyle Hira’yı mı hedef aldığı tam anlaşılamıyor ama Alihan’ın bindiği uçağın radardan kaybolduğunun haberlerde yer almasıyla herkes şoka giriyor. Tabii Zeynep kahroluyor!

Yasak Elma dizisine tepki yağıyor! Bu kadarı da saçmalık artık! 8

Hira’nın uçağı düşüreceğine kimse inanmıyor. Başrolün bu kadar hızlı harcanması zaten pek mümkün değil. Ancak görünen o ki Hira, biraz heyecan yaratmak istiyor. Uçağı başka bir yere mi indirdi, Alihan’ı mı kaçırdı, ona göz dağı mı vermeye çalışıyor, bu soruların yanıtını hep birlikte yeni bölümde bulacağız ama bu durum izleyicinin eleştirilerine neden olmakta.

Ebru Şahin’in oynadığı Hira’nın bir anda bu kadar havalara girmesi, Alihan ile yaşadığı kısacık bir ilişkinin ardından bir anda öfke nöbetlerine kapılıp, intikam almaya falan kalkışması, biraz fazla geliyor izleyiciye! Pek de inandırıcı gelmiyor açıkçası. Yapılan yorumlarda “Bu kadarı da çok saçma, Gri’nin Elli Tonu’na bağladılar, neden yapıyorsunuz bunu” şeklinde mesajlar yer alıyor.

Yasak Elma dizisine tepki yağıyor! Bu kadarı da saçmalık artık! 9

Bir anda psikopata dönüşen Hira’nın, Ender’den bile kötü olduğunu düşünmeye başladı izleyici. Hiç bir zaman kendisinin olmamış biri için Hira’nın öfkesini üst noktalara taşıması, pek anlaşılır değil!

Bakalım yeni bölümde fragmanda yaratılan algı gerçekten bu yönde mi? Yoksa Hira’nın olayla bir ilgisi yok mu? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 22. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan ve Zeynep sonunda hak ettikleri mutluluğu yaşamaya ve ayrıyken kaybettikleri zamanı telafi etmeye karar verirler. Halit, Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız artık hem Halit’i, hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender artık kazandığına emindir. Yıldız’ın ise yenilgiyi kabul etmeye hiç niyeti yoktur