Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin Ender’i olarak görmeye alıştığınız Şevval Sam’ı bir de Gönül filminde izleyin!

Yasak Elma dizisinin Ender’i olarak görmeye alıştığınız Şevval Sam’ı bir de Gönül filminde izleyin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tam 5 sezondur Fox TV’nin absürt komedi dizisi Yasak Elma’da Ender olarak izliyoruz Şevval Sam’ı. Muhteşem sesi ile sahnede büyük beğeni toplayan Şevval Sam, aynı zamanda rol aldığı dizilerle de izleyicinin çok sevdiği bir isim. Son 5 yıldır da Yasak Elma dizisinde herkesi çok şaşırtan bir karakterle ekranda.

Bugüne kadar rol aldığı yapımlardakinin aksine çok farklı bir karakterde izliyor Yasak Elma sevenleri Şevval Sam’ı. Entrikası bol karakter Ender, şık kıyafetleri, zengin salon kadını havasıyla izleyicinin her mimiğini, tavrını kahkahalarla karşıladığı karikatürize edilmiş bir karakter. Şevval Sam da bu karakterler en az izleyici kadar eğlendiğini her fırsatta dile getirmekte.

Uzun zamandır aynı dizide rol alan oyuncu, artık Ender olarak hafızalara kazındı. 6. sezonuyla Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen Yasak Elma’da yer almayacağı konuşuldu önce. Sahne çalışmalarına ağırlık vereceği ifade edildi. Ancak son olarak rol arkadaşı Eda Ece, ikisinin de dizinin yeni sezonunda olduğunu söylemesi ile bir sezon daha oyuncunun dizide rol alacağı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinin Ender'i olarak görmeye alıştığınız Şevval Sam'ı bir de Gönül filminde izleyin! 8

Bu arada yaz aylarında ise Şevval Sam izleyenlere tam bir sürpriz yaptı! Netflix için çekilen ve başrollerinde
Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i rol aldıkları Gönül isimli bir filmde oynadığı öğrenildi. Büyülü bir aşk hikayesinin anlatıldığı film, 10 Ağustos’ta Netflix’te gösterime girdi.

Şevval Sam’ın da filmde oynadığı, yayın tarihinin açıklanması ve detayların medyada gündeme gelmesiyle öğrenildi. İzleyicinin 5 yıldır aynı karakterde ekranda izlediği Şevval Sam, Ender’den çok çok farklı bir karakterle Gönül filminde rol alıyor.

İzleyicinin yorumlarında Şevval Sam’ı başka bir karakterde görmeyi özledikleri de mesajlarıyla ortaya çıkmakta. Yasak Elma’nın yoğun set ortamında bir şekilde fırsat yaratarak Gönül filminde rol almış olması, Şevval Sam’ı farklı bir karakterle gören izleyici için güzel bir sürpriz oldu.

Çekimleri geçtiğimiz yıl Antalya’da yapılan Gönül filminde ayrıca Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar da rol alıyor. Şevval Sam ise adeta filmin sürpriz karakteri olmuş durumda!

Yasak Elma dizisinin Ender'i olarak görmeye alıştığınız Şevval Sam'ı bir de Gönül filminde izleyin! 9

Sevilen oyuncu Şevval Sam, Ender karakteri ile o kadar çok özdeşleştirildi ki Gönül filminde onu izleyenler hem biraz şaşıracak hem de oyuncuyu farklı bir karakterde izlemenin keyfini yaşayacak! Sam, Gönül filminde bir çingene kadını canlandırıyor.

Filmi izleyenlerin sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Şevval Sam ile ilgili mesajları ise özellikle dikkatleri çekmekte. Oyuncuyu son derece başarılı bulduklarını belirten izleyenler aynı zamanda onu farklı bir rolde görmeyi ne kadar çok özlediklerini de ifade ediyorlar.

Performansı ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Şevval Sam, Gönül filminde gönülleri bir kez daha çalmış görünüyor oyunculuğu ile…

Sıra dışı bir aşk hikayesini anlatan ve BKM Film’den Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül isimli filmde hikaye bir köyde geçiyor. Bu köyde insanlar müzik yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyorlar. Masalsı bir hikayeye sahip Gönül filminde bir yasak aşk anlatılıyor.