Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin perde arkasındaki sırlar aralandı!

Yasak Elma dizisinin perde arkasındaki sırlar aralandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Ender’i Şevval Sam, hayranlarının sorularına video ile yanıt verdi. Bir dizi hayranı Ender rolünü nasıl böyle başarılı canlandırdığını sordu. Şevval Sam, yaşanmışlıkların önemine işaret etti ve insanı çözmeye başlayınca bunu oynadığı role adapte etmenin daha kolay olduğunu anlattı.

Yasak Elma’nın bir kadın seti olduğunu vurgulayan oyuncu, “Ayrımcılık yapmak istemiyorum ama gerçekten çok tatlı kadın dostlarım var. Erkek dostlarımız da var, şahane bir ekibiz. Burada olmak, bu kadar iyi anlaştığım insanlarla bir arada olmak, yaptığım işi daha da güzelleştiren unsurlardan bir tanesi” diye konuştu.

Günde bazen 25 sayfa senaryo ezberlemek durumunda kaldığını anlatan Şevval Sam, yapı olarak mizansen yaparak bunu başarabilen birisi olduğunu anlattı.Sahne öncesinde daha çok ezber yaptıklarını ifade eden oyuncu, “Senaryomuz çok güzel bir senaryo. Çok duygusal bir sahne olduğunda açıkçası bir şey düşünmeye gerek kalmıyor, o anın içine girdiğinizde gözleriniz doluyor”dedi.

Ender’i tam kötü olarak görmediğini belirten Şevval Sam, hayata daha iyimser ve dürüst yaklaşmaya çalıştığını ve Ender karakteri ile hiçbir ilgisinin olmadığını sözlerine ekledi.