Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Ender’in kıyafetleri giyer giymez Şevval Sam’a bir haller oluyor!

Yasak Elma’da Ender’in kıyafetleri giyer giymez Şevval Sam’a bir haller oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 1 aydır Yasak Elma dizisinde çekimler yapılamıyor. Dizinin 74. bölüm 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanmıştı. Sette ne zaman çekimlerin başlayacağı da henüz bilinmiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkmayan Şevval Sam, sorulara verdiği samimi yanıtlarla dikkat çekti. Oyuncu, Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un kendisine entrikacı kadın karakteri Ender’i vermesinin büyük şans olduğunu söyledi.

Teklifi hiç düşünmeden kabul eden Şevval Sam, rollerini canlandırırken yaşanmışlıklardan faydalandığını anlattı. Rol için özel bir hazırlık yapmadığını vurgulayan oyuncu, “İnsanın içinde belki de yıllarca dizginleri eline almaya çalıştığı bir tarafı mutlaka oluyor. Orayı güvenli bir ortamda çıkardım ve geçici olarak serbest bıraktım” ifadelerini kullandı.

Yasak Elma dizisinde herkesin egosu çok yüksek!

Yasak Elma'da Ender'in kıyafetleri giyer giymez Şevval Sam'a bir haller oluyor! 7

Şevval Sam, dizinin setinde tüm oyuncuların egolarının yüksek olduğunu da belirterek, “Burası Yasak Elma seti, herkesin egosu çok yüksek” dedi.

Şevval Sam, gerçek hayatta beden dili olarak benzemediklerini kendisinin daha kambur durduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu, “O kıyafetleri giyer giymez, Ender karakterine girer girmez hemen omurgam dikleşiyor. Beni de çok etkiliyor. O kadar dikkatli olmayabilirim”dedi.