Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin yeni kötüsü ortaya çıktı! Leyla’nın tehlikeli eski eşi Hilmi!

Yasak Elma dizisinin yeni kötüsü ortaya çıktı! Leyla’nın tehlikeli eski eşi Hilmi!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi büyük beğeni ile yoluna devam ediyor. Dizi hakkında erken final yapacağı iddiaları sosyal medyada yer almıştı. Ancak bu iddiaları oyuncular bizzat yalanlamıştı. Zaten dizinin reytinglerine bakıldığı zaman da final yapmasını gerektirecek bir durumu yoktu.Sosyal medyada çıkan bu dedikodular Yasak Elma dizisi hayranlarının kafasını karıştırsa da dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

54. bölümden itibaren ise yeni bir karakter ile tanışacağız. Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla’nın belalı eski işi Hilmi karakterine kimin hayat vereceği ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner, 3. sezonuyla FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna katıldı.

Güner, 28 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak dizinin 54. bölümünden itibaren Hilmi karakterine hayat verecek.

Yasak Elma dizisinin yeni kötüsü ortaya çıktı! Leyla'nın tehlikeli eski eşi Hilmi! 7

Hilmi, Leyla’nın yani gerçek adıyla Ayşe’nin (Tuvana Türkay) eski eşi olarak izleyici karşısına çıkacak. Tehlikeli bir karakter olan Hilmi’nin amacı ise Leyla’yı bulmak ve onu tekrar yaşadıkları yere geri götürmek olacak.

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç’ın paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü 28 Ekim Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.