Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ekibine büyük şok! Hayatını kaybeden kişiyi Eda Ece duyurdu!

Yasak Elma ekibine büyük şok! Hayatını kaybeden kişiyi Eda Ece duyurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Ancak setten gelen bir üzücü haber herkesi çok üzdü. Eda Ece, dün gece yaptığı bir paylaşım ile ekipte birlikte çalıştıkları kamera arkasından bir ismin vefat haberini verdi.

Dizinin yeni sezonu için çekimlerin henüz başlamadığı bir süreçte gelen bu haber herkesi üzdü. Eda Ece ile birlikte dizide rol alan Melisa Doğu da kendi instagram hesabından çalışma arkadaşları Umut’un hayatını kaybettiğini duyurdu.

Eda Ece’nin vefat haberini verdiği kişinin kamera arkası ekibinden bir isim olduğu da yaptığı açıklamada yer almakta. Teknik ekipte görev alan ismin vefat haberini ilk olarak Eda Ece takipçileriyle paylaştı. Gece yarısı yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden genç yaştaki Umut isimli çalışanın nasıl öldüğü ise henüz bilinmiyor.

Yasak Elma ekibine büyük şok! Hayatını kaybeden kişiyi Eda Ece duyurdu! 8

Eda Ece, üzücü haberi şu sözlerle duyurdu: “Yasak Elma’daki çalışma arkadaşımız Umut, gencecik yaşında aramızdan ayrıldı. Kelimeler yetmez üzüntümüzü anlatmaya, mekanın cennet olsun. Allah ailene sabır versin. Bunları yazdığıma inanamıyorum. Kalbim parçalandı.”

Ünlü Oyuncu, ayrıca dizide annesine hayat veren Melisa Doğu’nun paylaşımını da kendi sayfasında yayınladı. Doğu da üzüntüsünü “Sözüm bitti, çok çok üzgünüm. Umut’um çok erken gittin” notuyla aktardı…

Yasak Elma ekibine büyük şok! Hayatını kaybeden kişiyi Eda Ece duyurdu! 9