Ana sayfa Sosyal Medya Babasıyla fotoğrafını paylaşan oyuncu Eda Ece nazar korkusu yaşadı!..

Babasıyla fotoğrafını paylaşan oyuncu Eda Ece nazar korkusu yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezondur Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin 6. sezonu için sete çıkmadan önce dinleniyor.

Şimdilerde yorgunluk atmaya devam eden oyuncu bir süre tatil yaptı ve hayranlarıyla sosyal medyadan hasret giderdi.

Bu süreçte, uzun süredir birlikte olduğu milli basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ve ailesiyle vakit geçiren Eda Ece sosyal medyadan yaptığı son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Babasıyla fotoğrafını paylaşan oyuncu Eda Ece nazar korkusu yaşadı!.. 7

Babasıyla vakit geçiren oyuncu, ‘Canım babam’ notuyla paylaştığı fotoğrafta nazar korkusunu da dile getirdi. Ablasının nazar korkusuyla fotoğrafı yayınlalamamasını söylediğini belirten Eda Ece, babasıyla beraber doktor ve alışveriş işlerini hallettiklerini ifade etti.

Eda Ece çok yakında Yasak Elma’nın 6. sezonu için sete çıkacak. Dizide ‘Yıldız’ karakterini canlandıran Eda Ece, yaz döneminde yaptığı açıklamada Yasak Elma dizisinin bu sezon biraz geç başlayacağını belirtmiş ve Ekim ayını işaret etmişti. Ancak sonrasında bu durumun değiştiğini ve ekibin daha erken ekrana dönmek için yoğun bir çaba içinde olduğu da ortaya çıktı.

Dizinin Eylül ayının içinde başlayacağı netleşti. Yapımcı Fatih Aksoy’un adeta üzerine titrediği dizinin yeni hikaye düzeni oluşturuldu. Eda Ece’nin yanı sıra Şevval Sam’ın da dizide kalma kararı alması ile birlikte, yeni sezon bambaşka bir hikaye ile izleyicileri yine şaşırtacak.