Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ile çıkış yapan Biran Damla Yılmaz’ın imrenerek izlediği meslektaşları bakın kimler?

Yasak Elma ile çıkış yapan Biran Damla Yılmaz’ın imrenerek izlediği meslektaşları bakın kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, son dönemde dikkat çeken rolleri ile dizi dünyasında hızlı yükselen kadın oyunculardan birisi oldu. 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2014 yılında setlere adım attı ve bazı dizilerde tecrübe kazandıktan sonra da Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakteri ile popüler hale geldi.

Bu karakterin ardından Canevim, Baraj ve Yasak Elma dizilerinde rol alan Biran Damla Yılmaz, üst üste farklı projelerde ve birbirinden çok farklı rollerle izleyicileri etkilemeyi başardı. Dram projelerinde yer almayı tercih eden oyuncu, yaptığı seçimlerdeki başarısıyla da dikkatleri çekiyor.

Hürriyet gazetesinin youtube kanalındaki sohbet programının konuğu olan oyuncu, kendisine gelen projelerle ilgili yaptığı seçimlerdeki başarısının nedenlerini şöyle ifade etti: “Ben aslında hislerime güveniyorum. Neyi yapmak istediysem, onu yapıyorum.”

Kariyer yönetimini iyi yaptığına inandığını belirten oyuncu, bir seçim yapacağı zaman sadece hikayenin iyi olması ya da yapım firmasının iyi işler yapan bir firma olmasına dikkat etmiyor. Oyuncu, “Oynamak istediğim bir çok karakter var. Bir sürü hikaye çıkıyor. Kendim de hikaye yazıyorum” dedi.

Dönem dizilerinde yer almanın çok zor olduğunu ifade eden oyuncu, Kuruluş Osman, Destan, Alparslan gibi tarihi yapımlarda oyuncuların yaptıklarını izledikçe şaşırdığını da anlattı.

Yasak Elma ile çıkış yapan Biran Damla Yılmaz'ın imrenerek izlediği meslektaşları bakın kimler? 7

Biran Damla Yılmaz, “Dönem projeleri çok zor. Görüyorum, atın üzerinde oklar atılıyor. Vallaha hepsinin emeğine sağlık. Yaparım da zor olur. Ben sakarım da…” şeklinde konuştu.

Bu sözleri ile dönem dizilerinde çok zorlu rollerde yer alan meslektaşlarına da imrendiğini ifade etmiş oldu.

Kötü kadın rollerini canlandırmayı çok sevdiğini dile getiren oyuncu, “Şu andaki karakterimi oynamayı çok seviyorum” diyerek Yasak Elme dizisindeki Kumru karakterine gönderme yaptı.

Diziye beşinci sezonda katılan oyuncu, ilk bölümlerde izleyicinin kendisinden nefret ettiğini gülerek anlattı.