Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci hayranları ayaklandı, Seni Kalbime Sakladım için final iddiası sosyal medyayı karıştırdı!

Sevda Erginci hayranları ayaklandı, Seni Kalbime Sakladım için final iddiası sosyal medyayı karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım dizisinin kendisine çok iyi geldiğini açıklayan Sevda Erginci, bugüne kadar ilk kez dram dışında romantik komedi içerikli bir yapımda rol almanın keyfini sürüyordu. Bu tür dizilerin daha rahat işler olması oyuncuya da olumlu yansımıştı. Sevda Erginci, yıllardır dram projelerinin en çok aranılan kadın oyuncularından birisi oldu ve çok da başarılı işlere imzasını attı.

Seni Kalbime Sakladım ile rahatlayan ve romantik komedi hikayesinde kendisini çok iyi hisseden oyuncu, dizinin düşük reytingler almasının talihsizliğini de yaşıyor. Ekin Mert Daymaz ile birlikte Sevda Erginci ikilisi izleyicilere de çok iyi geldi. Birçok dizi hayranı bu ikiliyi beğendiklerini ve onları izlemekten keyif aldıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizi hayranları Seni Kalbime Sakladım’ın erken final yapacağını ve 7. bölümle birlikte gelecek hafta yayından kaldırılacağına yönelik iddiaları da büyük tepkiyle karşıladı. Bu iddiaların doğru olmamasını umut ettiklerini belirten hayranlar, Seni Kalbime Sakladım’ın böyle bir sonu hak etmediği görüşünde birleşti.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler şu ifadeleri kullanıyor: “Ne olur bu diziye final yaptırmayın, hak etmiyor. Daha az reyting alan diziler var, lütfen bir şans daha verin.”

Sevda Erginci hayranları ayaklandı, Seni Kalbime Sakladım için final iddiası sosyal medyayı karıştırdı! 7

Dizi için erken finali beklemediğini ifade eden bir başka izleyici ise TRT1’in böyle bir hata yapmayacağına güvendiğini belirten yorumda bulunuyor. İzleyici, “Bu kadar erken final beklemiyordum. Hem tatlı hem güzel bir dizi. Hem de TRT1’de olduğu için uzun sürer diye düşünüyordum. Çünkü dizilerin hemen fişini çekmiyor bu kanal” diye yorum bıraktı.

Dizinin final yapmaması için sosyal medya üzerinden TRT1 yetkililerine seslerini duyurmaya çalışan izleyiciler, ailece izleyebildikleri bir yapım olduğunu ve çok da güzel ilerlediğini, dizinin final yapmasının büyük kayıp olacağını belirten yorumlar paylaşıyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisi iddialara göre gelecek hafta yayınlanacak 7. bölümle birlikte final yapacak. Bu iddiaların doğru olmamasını arzu eden izleyiciler ise TRT1’den bir açıklama bekliyor.