Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma resmen sağ gösterip sol vurdu! Fabrika ayarlarına dönen dizi şaşkına çevirdi!

Yasak Elma resmen sağ gösterip sol vurdu! Fabrika ayarlarına dönen dizi şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de dün akşam 83. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisi, izleyiciyi adeta şaşkına çeviren bir son sahne ile ekrana kilitledi. Uzun süre olanlara anlam veremeyen izleyiciler, yaşananlar karşısında kalakaldılar! Entrikası ve sürprizleri bol dizide, adeta sağ gösterip sol vurdu Halit!

Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın rol aldıkları dizinin yeni bölümünde Halit’in Yıldız ile yeniden nikah masasına oturmasını izlemeyi bekliyordu herkes ama durum öyle olmadı! Dizinin geçtiğimiz haftadan beri yayınlanan fragmanında, Şahika’nın bir anda gelinlikle gelmesi bir gariplik olduğunu göstermişti.

Herkesin hazır bulunduğu, Yıldız’ın kına gecesi ile yine izleyenlere hem görsel hem de komedi şov yaşattığı kına gecesinin ardından, deniz kenarındaki yalının muhteşem bahçesinde Halit ile evlenmek üzere nikah masasına yürüyen Yıldız, hayatının şokunu yaşadı. Halit’in “Yıldız seninle evlenmeyeceğim” diyerek herkesi ve Yıldız’ı şoke etti.

Yasak Elma resmen sağ gösterip sol vurdu! Fabrika ayarlarına dönen dizi şaşkına çevirdi! 7

Herkes merdivenlere döndüğünde, Şahika’nın gelinlikle olduğu sahne, izleyicilerin pek çoğunun fragmanda gördüğü sahneydi ve bir haftadır zaten bunun olacağı biliniyordu. Ancak asıl sürpriz arkadaydı. Halit, Şahika’ya da “Seninle de evlenemem, çünkü ben evlendim” diyerek şoke etti.

Halit ve Ender, müthiş bir plan yaparak hem Şahika’yı hem de Yıldız’ı fena kandırmıştı. Yıldız, her şeyden habersiz oğlunun babası ile evleneceğini sanırken, Halit, onunla ilgili belgeler toplayarak Halit Can’ın velayetini alıp Yıldız’dan kurtulmayı planlıyordu.

Ona bazı belgeleri bulmasında yardımcı olan Şahika, tek şart olarak kendisiyle evlenmesini şart koşmuştu. Halit de güya bunu kabul etmişti. Şahika, planlarının işlediğini sanırken, düğüne gelinlik giyip geldi ama hayatının şokunu yaşadı!

Zira Halit, daha önce evlendiği Ender ile ikinci kez evlenmişti bile. “Eşim Ender Argun” diyerek onu anons etti. Ender, Erim’in kolunda içeri girdiğinde herkesi şoke etti. Öyle bir ters köşe yaşandı ki izleyici bile kalakaldı ve olanlara inanamadı.

 

İşte o sahne:

Ender’in bir süredir Yıldız ile ittifak yapması, Şahika’nın gelişinden sonra onun entrikalarının bile artık çok küçük kalmasını izledik ama Ender, adeta fabrika ayarlarına geri döndü! Dizinin sezonunda izlediğimiz Ender adeta saklandığı kutudan çıkmış gibi! Şahika’yı bile geçti!

Dizinin en başına yani Halit ile Ender’in evli olduğu kısma, yaşanan onca olaydan sonra adeta geri dönüldü! Bu ters köşeyi kimi izleyiciler önceden tahmin etmişti ama yine de olması güç gibi gelmişti. Fakat Yasak Elma bu! Her an her şey mümkün! Zira bu diziyi izleyenler artık bir mantık aramayı bırakmış durumda! Yine de olanlar beklenmedik bir gelişmeydi ve şaşırttı.

Dizinin final sahnesinin ardından 84. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yıldız’ın Ender’in saçına yapıştığı görüntüler şaşırtırken, hikayenin iyice ilginçleştiği de görülüyor. Üstelik 85. bölümde Halit Argun karakterinin öleceğini bilen izleyici, 2 bölüm sonra olacakları daha da merak etmekte.

Sosyal medyada ise dün akşam ekrana gelen bölümde Halit ve Ender’in evlenmesi karşısında izleyenlerin şaşkınlıklarını gizleyemedikleri yorumları ve farklı görüşleri dikkat çekiyor.

İşte dizinin 84. bölüm fragmanı ve 83. bölümden sonra gelen yorumlardan bazıları…