Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Şahika’ya kına yaktıkları sahne yerlere yatırdı!

Yasak Elma’da Şahika’ya kına yaktıkları sahne yerlere yatırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların entrikası bol dizisi Yasak Elma, dün akşam 83. bölümüyle izleyenleri güldüren anlara sahne oldu. Pazartesi akşamlarının çok konuşulan dizileri arasında yer alan Yasak Elma’da Halit ile evleneceğini sanan Yıldız, kendisine görkemli bir kına gecesi düzenledi.

Hürrem Sultan kostümü ile geleneksel bir kına seremonisi hazırlayan Yıldız, Şahika’yı da davet etmeyi unutmadı. Yıldız’ın arkasından iş çevirin Halit ile evlenmeyi planlayan Şahika, bir anda pahalı hediyeler ve iyi tavırlarıyla Yıldız’ı şaşırtmıştı.

Ancak kına gecesinde ona beklemediği bir sürpriz yaptı Ender ve Yıldız. Herkesin giyinip süslenip dans ettiği sahnede Yıldız’a kına yakıldığı o anlar, izleyenleri çok güldürdü. Geleneksel kına şarkısının söylendiği anlarda ağlamayan Yıldız’ı annesi uyardı ama “Niye ağlayım durup dururken. 7-24 yanımdasın, seni özlemiyorum ki” yanıtını veren Yıldız’ın halleri izleyenleri yerlere yatırdı adeta.

Yasak Elma'da Şahika'ya kına yaktıkları sahne yerlere yatırdı! 8

Yıldız’ın yine komik tavırlarıyla renklenen kına gecesinde, Şahika’yı gelenekleri öğreteceğiz diyerek sandalyeye oturtup kollarına kadar kına yakmaları ise yine izleyenleri kırıp geçirdi. Bu sırada bir şeylerin yanlış olduğunu anlayan Şahika kalkıp gitmek isterken ortaya çıkan ve ‘yılan dansı’ yapan kişi ise Şahika’yı iyice delirtti.

Yasak Elma'da Şahika'ya kına yaktıkları sahne yerlere yatırdı! 9

Ekran başındakileri hayli eğlendiren bu sahneler, sosyal medyada da pek çok yoruma neden oldu. İzleyiciler, dizinin finalinde Halit ile çoktan evlendiği ortaya çıkan Ender’e de “Utanmadan bir de Yıldız’ın kınasında göbek atıyor” diyerek eleştirdiler.

Bu arada Yıldız’ın komik repliklerine bir yenisinin daha eklendiği o kısa sahneyi aşağıda görebilirsiniz:

İşte Şahika’ya kına yakıldığı sahne…