Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma setinde Şevval Sam ile Talat Bulut’un arası düzeldi mi? İşte son durum!

Yasak Elma setinde Şevval Sam ile Talat Bulut’un arası düzeldi mi? İşte son durum!

tarafından ker_def
Yasak Elma dizisinin setinde yaşananları birinci ağızdan dinleyin!

Yasak Elma dizisinin 2. sezonu geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Setten gelen haberler büyük ilgi uyandırmaktaydı.

Zira Talat Bulut’in set asistanı genç kızı taciz ettiği iddiası ile ilgili gelişen durumlar ortadaydı.

Savcılığın takipsizlik kararı ve mahkemenin de bunu onamasının ardından hukuki durum netleşti ve Talat Bulut sete döndü.

Ancak Şevval Sam ve Eda Ece başta olmak üzere Talat Bulut’a karşı bir tavır olduğu da medyaya yansımıştı.

Peki dizinin setinde neler oluyor.

Dizide Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar, teve2’de ekrana gelen 2. Sayfa programında Yasak Elma’nın setinde yaşananları anlattı.

Yasak Elma setinde Şevval Sam ile Talat Bulut'un arası düzeldi mi? İşte son durum! 7

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu programda konuşan Çınar, şunları söyledi:

“İlk başlarda sette hepimizin konsantrasyonu dağıldı. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Çünkü gerginlik hakimdi. Ben, Talat Bulut’un böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Öyle bir şey olsa hepimiz hissederdik. Talat Bulut’la Şevval Sam’ın arası düzelmedi, sadece çekim için bir araya geliyorlar. Talat Bulut’a ayrı bir karavan getirildi bu haberler çıktıktan sonra. Eskiden herkes aynı karavanda kalırdı. Olaydan sonra Özge Ş. ile bir iletişime geçmedim. Talat Bulut’un kızıyla yazıştım bu olaylar olduğunda. Talat Bulut’un kızı, çıkan haberlere çok üzüldü, çok kırıldı. Aralık ayında İstanbul’a dönecek. Özge Ş. şu anda bizim dizinin setinde çalışmıyor. Hatta başka bir dizide de çalışmıyor. Talat Bulut’u şu anda iki tane kız giydiriyor hatta…”