Ana sayfa Dizi Fragmanları 4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı ama ortada büyük bir muamma var!

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı yayınlandı ama ortada büyük bir muamma var!

tarafından ker_def

4N1K İlk Aşk dizisinin akıbeti ne olacağı merak konusu… Dijital ortamda devam edeceği bilgileri gelmekteydi. Fox TV ise dizinin reytingleri çok düşmesse arkasında duracağını açıklamıştı.Gelişmeler merakla bekleniyor. Ancak anlaşılan 4N1K İlk Aşk, dijital ortama doğru kaydırılacak… 4N1K İlk Aşk dizisinin 12. bölümde final yapacağı ve sonrasında dijital ortamda devam edileceği iddiaları da var. Ancak Fox TV’den bir açıklama yapılmadı.

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı dizinin 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Dizinin ekrandaki akıbetiyle ilgili tartışmalar devam ederken 11. bölüm de Cuma günü yayınlanacak.

21 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Fox TV’de ekrana gelecek olan dizinin reyting merak konusu oldu.

Zira aynı gün Gülperi ve Arka Sokaklar dizisiyle de bir rekabeti olacak.

Son bölümde neler yaşandı?

Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.