Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema izleyicinin kırmızı çizgisi oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema izleyicinin kırmızı çizgisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisi, başladığı günden bu yana tartışmaların bitmediği bir yapım haline geldi. Dizide seküler bir ailede yetişen genç bir kadın ile muhafazakar bir ailenin oğlunun evliliği üzerinden, iki farklı kültürdeki ailenin çatışması ve empati çabası anlatılıyor.

Dizinin senaristleri çatışma ortamının iyi reyting getirmesi nedeniyle, ilk başta amaçlanan ve naif olarak tarif edilebilecek empati kurma ve ailelerin birbirlerine anlayış sergileme noktasına pek de yaklaşmadı. Senaristler Doğa ile Fatih karakterlerinin yanı sıra, Kıvılcım ile Ömer arasında da sorunlar çıkartarak ve iki farklı ailenin ayrı hayat görüşlerini keskinleştirerek ilerliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde son dönemde öne çıkan isimlerden birisi de Ceren Karakoç. Oyuncu, canlandırdığı Nursema karakteri ile her hafta sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden birisi olmaya başladı. Muhafazakar ailenin, kısıtlanmış bekar kızı olarak dizide yer alan Nursema, aşkın tadını almaya başladıkça, değişim geçiriyor.

Nursema’nın yeni bir deneyim yaşadığı Umut ile olan ilişkisi giderek ailesinin sunduğu değerler ile çatışma noktasına doğru ilerleyecek gibi gözüküyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema izleyicinin kırmızı çizgisi oldu! 7

Hastalanan Umut’a bakan ve ona sevgisini de gösteren Nursema, aşkın çekiciliğine kendisini kaptırmaya başladı. Ancak dizi hayranları sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Nursema ile Umut arasında abartılı sahneler yazılmaması gerektiğini belirten ifadeler kullanıyor.

Nursema ile Umut’un öpüşmesi bile bazı izleyiciler için kabul edilemeyecek bir kırmızı çizgi. Tabii ki onların birlikte olmaları gibi bir durum olursa da bunun diziye yönelik bir tepki dalgası yaratması ihtimali de bulunuyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Senaristler Nursema ve Umut’un sevgisini kirletmeyin. Birlikte olmasınlar. Bu büyü bozulmasın.”

Bir başka dizi hayranı da Nursema’nin hikayedeki en cesir kişilerden birisi olduğunu düşündüğünü belirten yorumda bulundu. Birçok kişi de bu yorumu destekliyor ve Nursema’nın, annesinin doğruları ile hareket ederek robotlaştığını ve Umut’un da onun için bir gelecek umudu olduğunu düşünüyor.

Tabii ki izleyicilerin büyük bölümü Nursema ile Umut karakterlerinin evlilik öncesi bir ilişki yaşamasının bu büyüyü bozacağını ve diziye büyük zarar vereceğini belirten yorumlar yapıyor.

Sonuç olarak, senaristler şayet reytinglere oynamak isterler ise Nursema karakteri üzerinden çok çatışmalı ve heyecan dolu bir süreç başlatabilir Ancak bu durumun birçok dizi hayranından büyük tepki getireceğini de görmek gerekiyor.