Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da bir ismin ‘hortlama’ vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor!

Yasak Elma’da bir ismin ‘hortlama’ vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında 5. sezonu devam eden Yasak Elma dizisinden adeta ‘kimler geldi, kimler geçti’ dedirten bir oyuncu sirkülasyonu yaşandı. Kimilerinin hikayesi sonlandırıldı, kimileri dönmemek üzere gitti, kimileri ‘bir gün gelir belki’ diyerek ortada bırakıldı. Ancak biri var ki hikayede ölmüş olsa bile izleyici onu geri istiyor!

Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları dizinin geçtiğimiz sezon sonunda Berk Oktay’ın ayrılışı ile birlikte yeni oyuncu kadrosu ile ekrana dönmesi zaman atlaması ile oldu! Murat Aygen’in hayat verdiği Doğan’ın, Çağatay’ı (Berk Oktay) öldürmek için aracının frenlerini bozdurduğunu duyan Yıldız, durumu polise anlatmış ve Doğan tutuklanmıştı.

Bu arada hamile olan Yıldız da kocası içerideyken kızı Yıldız Su’yu dünyaya getirdi. Handan, Yıldız ve Ender’in şirkette güçlerini birleştirdiği ve Doğan’a karşı oynadığı dönem başladı! Sürpriz bir şekilde Doğan hapisten çıktı ve kendisinin yakalanmasını sağlayan Yıldız için de hain planlar peşinde!

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 23

Tam da bu noktada dizinin takipçileri, 4. sezon sonunda aniden ölerek diziden ayrılan Şahika’yı çağırmaya başladı! Kurbanlarını zehirleyerek öldürmesiyle meşhur Şahika’yı bol bol sosyal medyada anan izleyiciler, Doğan’a da bir zehir getirmesi dileğiyle Şahika’yı çağırıyorlar.

Aslında Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika, diziye çok farklı bir renk getirmişti. Entrikaları ile Ender’i bile sollayan Şahika, zaman zaman Yıldız ile yakın görünüp Ender’i vuruyor ya da tersini yapıyordu. Sürekli ortalığı karıştıran bir karakter olarak Halit’in ölmesi sonrasında dizinin en öne çıkan adımlarını atmaya başlamıştı.

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 24

Şahika karakteriyle başroldeki üç kadının dizide çekişmesi, izleyenlere büyük keyif veriyordu. Nesrin Cavadzade’nin başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Şahika’nın ani ölümünü izleyici kabullenemedi! Aslında Cavadzade’nin sette yaşanan bir tartışma sonrasında çekimleri terkedip gittiği ve buna kızan yapımcının da kendisinin işine son verdiği şeklindeki iddialar sonrasında Şahika apar topar diziden çıkarılmıştı.

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 25

İzleyici geri planda ne yaşanmış olursa olsun bu durumu kabul edemedi! Üzerinden iki sezon geçmesine karşılık hala Şahika’yı sosyal medyada anmaya devam ediyor. Hatta Ece Özdikici’nin bu sezon diziye katılarak hayat verdiği Hilal’in entrikalarının bile Şahika’dan alıntılandığı görüşünde!

Son dönemde diziye Şahika ile ilgili gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Benzeri pek çok mesaj geliyor aslında. Yapımcı ya da senarist bu duruma nasıl bir tepki verir bilinmez ama Şahika’nın bir şekilde ‘hortlaması’ bekleniyor!

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 26

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 27

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 28

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 29

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 30

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 31

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 32

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 33

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 34

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 35

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 36

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 37

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 38

Yasak Elma'da bir ismin 'hortlama' vakti geldi de geçiyor! İzleyici onu çağırıyor! 39