Ana sayfa Sosyal Medya Nur Sürer’den Feride itirafları! İçi başka söylüyor ama eli mahkum!

Nur Sürer’den Feride itirafları! İçi başka söylüyor ama eli mahkum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, 3. sezonuyla da beğenilerek izlenen bir yapım olmayı sürdürüyor. OGM imzalı dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu’nun yanı sıra usta isimler Tamer Levent ve Devrim Yakut’la birlikte Nur Sürer de başarılı performanslarıyla her hafta dizinin heyecanla izlenmesini sağlıyorlar.

Türk sinemasına büyük emek veren usta isimlerden Nur Sürer, ekranda her hafta Feride karakteriyle izleyiciye saç baş yolduruyor! Oynadığı rolün hakkını sonuna kadar veren bir isim olarak Camdaki Kız’da da Feride rolünde son derece kuralcı, muhafazakar, baskıcı bir karakter olan Feride, dizide herkesin sinirlerini zıplatan bir kişi.

Bu rolün bu kadar çok öne çıkmasında, usta oyuncu Nur Sürer’in katkısı ise yadsınamaz. Feride rolüyle şu sıralar ekranda olsa da günlük hayatında sevgi ve şefkat dolu, duyarlı, hassas bir insan olduğunu yakından takip edenler biliyor.

Pek çok toplumsal olayda tavrını koyan, duygularını saklamayan, düşüncelerini ve fikirlerini de sosyal medyadan yansıtan Nur Sürer, sinema dünyasının gelişmesine de katkıda bulunan bir isim olarak sektörde de duayen bir isim. Sürer, Feride gibi kendi karakterinden çok uzak bir kadına büyük bir başarıyla hayat veriyor. Ancak zaman zaman kendisinin bile Nalan’a yaptıkları karşısında dayanamayıp yumuşayarak oynama eğilimine geçtiğini de saklamıyor!

Kanal D’de yayınlanan Set Ekstra isimli programa konuk olan Nur Sürer, sette yapılan çekimler sırasında Feride’nin odasında röportaj verdi. Son derece otoriter ve sert kişilikli Feride’nin odasına kimsenin kapıyı çalmadan giremediğini ama kendisinin herkesin odasına istediği gibi girdiği detayını da hatırlattı oyuncu.

“Ekibimiz çok iyi olduğun için her zaman her şey yolunda oluyor” diyerek sette her şeyin yolunda olduğunun da altını çizen Nur Sürer, sokakta da kimi zaman kendisini Feride gibi zanneden insanların ilginç tepkiler verdiğini anlattı.

Nur Sürer'den Feride itirafları! İçi başka söylüyor ama eli mahkum! 7

Bugüne kadar rol aldığı bir sürü dizi ve sinema filminde koruyucu ve kollayıcı tarzda anne karakterlerini canlandırdığını hatırlatan Nur Sürer, Camdaki Kız dizisinin çekimlerinde zaman zaman duygularına kapılıp yumuşadığını da saklamadı. Yönetmen Nadim Güç’ün böyle anlarda kendisini uyardığını da aktaran Sürer, Feride’nin sert duruşunu korumak için özel bir çaba harcadığını da ifade ediyor ve şunları söylüyor…

“Burada böyle bir anne yok karşımızda. Belki ipin ucunu kaçırabilirdim, çünkü bazen yumuşuyorum hemen Nalan’ın sahnelerinde yumuşuyorum. Ama hocamız izin vermiyor. Allah’tan diyorum Nadim Güç’e sen varsın. Kadının ipinin ucunu kaçırabilirim. Kadın çünkü hiçbir şeyini bozmuyor. Belki içinden kan ağlıyor ama öyle durmak zorunda diye düşünüyorum. Şimdi alıştım ama kadınla barıştık. Ne yapabileceğini kestiriyorum.”