Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da dizisi final sezonunda hiçbir şey net değil!

Yasak Elma’da dizisi final sezonunda hiçbir şey net değil!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma, altıncı sezonuyla yeni sezonda yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 147. bölümüyle yeniden ekrana gelecek Yasak Elma’yla ilgili gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Milyonlarca dizi hayranı altıncı sezonu merakla bekliyor. 2018 yılından bu yana ekrana gelen ve zaman zaman reytinglerde büyük kriz yaşasa da her seferinde küllerinden yeniden doğmayı bilen Yasak Elma dizisi, Fox TV’nin en uzun dizisi oldu. Kimi zaman saçma bulunan entrika dolu hikayesiyle zaman zaman eleştirilse de başarısını da bu özelliğine borçlu.

Yasak Elma dizisinde her sezon öncesi hem oyuncuların ayrılıkları hem hikayenin yenilenmesi hem de yeni karakterler öne çıktı. Altıncı sezonda da benzer bir durumun yaşanması bekleniyor. Ancak, gelişmeler dizinin senaryosuna yönelik olarak henüz yeni hikayenin netleşmediğine işaret ediyor.

Yasak Elma’da dizisi final sezonunda hiçbir şey net değil! 7

Yasak Elma’nın senaryosunu yazan Melis Civelek ve Zeynep Gür ikilisi çalışmalarına devam ederken, Eda Ece final sezonu yapıp diziyi tamamlayacaklarını röportajında açıklamıştı. Dizinin final sezonundaki hikayesinin nasıl olacağı da bu noktada önem taşıyor.

Senaristler çalışırken, yeni karakterler ile dizinin büyük bir değişim geçirerek izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Eda Ece röportajında Şevval Sam’ın son sezonda yine ekip ile birlikte yer alacağını duyurmuştu. Ayrıca ünlü oyuncu Ekim ayında sete çıkılacağı bilgisi de vermişti.

Yasak Elma dizisinin altıncı sezon hikayesine ve yeni karakterler için oyuncularla yapılacak olan anlaşmalar nedeniyle ekibin toplanmasının geçtiğimiz yıllara oranla biraz daha geç olması bekleniyor.

Eylül ayının ortalarında veya Ekim ayının başlarında Yasak Elma dizi ekibi bir araya gelerek altıncı sezon için çekimlere başlayacak.

Kısa süre önce Yasak Elma’nın ilk bölümünden bu yana rol alan Şevval Sam’ın da ayrılığı gündeme gelmişti. Sezon finalinden beri Yıldız ve Ender karakterlerinin dizide devam edip etmeyeceği konuşuluyordu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eda Ece, Şevval Sam ve kendisinin dizinin 6. sezonunda da devam edeceklerini belirterek aylardır yaşanan bu kafa karışıklığını da gidermiş oldu.

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda bugüne kadar birçok değişiklik oldu. Birçok başrol oyuncusu gitti yerine yenisi geldi. Dolayısıyla yeni sezonda dizinin kadrosuna yine tecrübeli ve tanınmış isimlerin katılması bekleniyor.