Ana sayfa Dizi Fragmanları Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz’in rol aldığı Kusursuz Kiracı dizisinden ilk tanıtım geldi!

Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz’in rol aldığı Kusursuz Kiracı dizisinden ilk tanıtım geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisinin ilk duyurusu yapılalı aylar oluyor. Fox TV’de yayınlanacak diziyi ikilinin hayranları merakla bekliyor.

Kusursuz Kiracı dizisi, bu yazın dikkat çeken projelerinden birisi olacağı şeklinde gündeme gelmekteydi. Konusu ve oyuncuları konuşulmaya başlanan dizinin, yaz sezonu gelmesine ve yazlık diziler birer birer yayına başlamasına karşın hala ekranda olmaması merakı artırmıştı.

Herkes Kusursuz Kiracı dizisinin ne zaman yayınlanacağını beklerken kulaklara gelen bir haber dizinin akıbetiyle ilgili ipucu verdi. Buna göre Fox TV, Kusursuz Kiracı dizisini önümüzdeki sezona ertelemeye karar verdi. Kanalın sosyal medya hesabından dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

FOX (@foxturkiye)’in paylaştığı bir gönderi

Tanıtımda, “Bir cinayeti nasıl çözersin? Yeni dizimiz #KusursuzKiracı yakında FOX’ta” ifadelerine yer verildi. Ekranlara en son Alev Alev dizisi ile gelen Dilan Çiçek Deniz ile en son Masumiyet dizisinde izlediğimiz Serkay Tütüncü’nin partnerliği izleyiciden tam not aldı. ‘Bu sonbaharın en iyi dizisi olacak şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir apartmanda geçen hikayesi ile Kusursuz Kiracı merakla bekleniyor. Dizide Dilan Çiçek Deniz’i ‘Mona’ isimli genç bir gazeteci olarak izleyeceğiz. Serkay Tütüncü ise ‘Yakup’ karakteri ile yine gazeteci rolüyle ekrana gelecek.

MF Yapım imzalı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Nermin Yıldırım’ın yazdığı Kuzursuz Kiracı’da Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz ikilisine usta oyuncu Bennu Yıldırımlar ile birlikte, Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Umut Kurt, Deniz Cengiz,  Suzi Dinç, İncinur Daşdemir, Nilsu Yılmaz  ve Pelin Polat’ın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.