Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Eda Ece yine seksi halleriyle çok konuşulacak!

Yasak Elma’da Eda Ece yine seksi halleriyle çok konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin 69.yeni bölümünü 17 Şubat’ta izleyeceksiniz. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Tuvana Türkay ve Hakan Karahan’ın kadrosunda yer aldığı dizide yine olaylar bitmek bilmiyor.

Leyla ile kocası Halit’i birlikte yakalayan Yıldız’ın geçen bölümde yaptıklarından sonra yeni bölümde Halit’e nasıl kök söktüreceği merak konusu. Hatırlanacağı üzere geçen bölümde herkesin ortasında Leyla’nın saçını başını yolan Yıldız, izleyicileri de şoke etmişti.

Eda Ece’nin Yıldız karakterinde seksi halleri de yine göz kamaştıracak. Adeta Halit’e ‘kaybettiğin kadına dön de bir bak’ der gibi seksi tarzıyla Yıldız yine dizinin en dikkat çeken karakteri olacak. İşte Eda Ece’nin Yasak Elma’daki seksi hallerine bir örnek…

Yasak Elma'da Eda Ece yine seksi halleriyle çok konuşulacak! 8

Eda Ece hayranlarının yine mest olacağı bir bölüm geldiği kesin. Zira, Yıldız’ın Nadir’in evlliik teklifini kabul etmesi, Halit’in Nadir’e yumruk atması ve daha neler neler izleyicileri bekliyor..

Yasak Elma dizisinin 69.bölümündeki diğer detaylar şöyle:

Halit, Leyla’nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken, Leyla kendini Halit’in çocuklarına kabul ettirmeye çalışır.

Yasak Elma'da Eda Ece yine seksi halleriyle çok konuşulacak! 9

Nadir, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yapar ve bunun için Ender’den yardım ister.

Yıldız’ın Leyla’nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep olur.