Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da oynayan Eda Ece ‘Kadın gücüne güveniyor’! Bakalım kadınlar destek olacak mı?

Yasak Elma’da oynayan Eda Ece ‘Kadın gücüne güveniyor’! Bakalım kadınlar destek olacak mı?

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece, Pazartesi akşamları kadın gücüne güveniyor!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, “Bugüne kadar oynadıklarımdan çok farklı. Yıldız’ı oynamak zevkli… Zengin olup, konforlu yaşamak istiyor. İstanbul’da kız kardeşiyle yaşam mücadelesi veriyor. Yıllarca garsonluk yapıp, kardeşini okutmuş. Kafeye gelen zengin müşterilere özeniyor” diye konuştu.

İzleyicinin bambaşka dünyaya giren bir genç kızı karşısında göreceğini anlatan Eda Ece, 2,5 yıl aradan sonra Yasak Elma ile ekrana dönüş yaptı.

Yıldız karakterinin dizinin sürükleyici isimlerinden birisi olacağına vurgu yapan oyuncu, “Projede Yıldız öyle şeyler yaşayacak ki, biz ona özenmeyeceğiz. Özendirme noktasında değiliz. Seyirci, bambaşka dünyaya giren bir genç kızın karşılaşacağı durumları görecek” dedi.

Yasak Elma dizisinin beğenilmesini ve başarılı olmasını arzu ettiğini anlatan Eda Ece, Pazartesi günü ekrana gelen erkek dizilerinin yanında kadınların farkını ortaya koyabilecekleri iddiasında bulundu.

Ece, “Yayınladığımız gün, başarılı diziler var. Kadınların çok seveceği bir iş. Pazartesi günü erkek izleyicisinin ağırlığı var, kadın farkını ortaya koyabiliriz diye umuyoruz” açıklamasını yaptı.

Bugüne kadar, popüler işlerde yer aldığını hatırlatan Eda Ece, önemli kazanımlar elde ettiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Seyirciye ulaşma konusunda başarılı işler oldu. Çok yeni oyuncu var. O yüzden de rekabet ortamının oluştuğu bir sektör. Bir sürü yetenekli oyuncu, üst üste iş yapamıyor. Kendi adıma bu süreci iyi yönettiğimizi ve güzel işlerde çalıştığımızı söyleyebilirim. Çalıştığım insanlarla ilişkilerimi ve disiplinimi iyi tuttuğum için, benimle tekrar iş yapmaya korkmuyorlar. O yüzden, şanstan çok bana güvenmelerinin karşılığını iyi verdiğimi düşünüyorum.”