Ana sayfa Dizi Haberleri “Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum” diyen Şevval Sam, devam edecek mi?

“Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum” diyen Şevval Sam, devam edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının yaz aylarının başında Yasak Elma dizisi dördüncü sezon finali yaptıktan sonra beşinci sezon kararı alınmıştı. Bu kararın alınmasında dizinin izleyicilerinin büyük baskısı ve iyi reytingler rol oynadı. O zaman Şevval Sam yaptığı açıklamada beşinci sezonu izleyiciler çok istediği için yaptıklarını belirtirken, “Yasak Elma setinde yaşlanmak istemiyorum” diyerek de uzun süren bu projede çok da fazla kalmak istemediğini ifade etmişti.

Şevval Sam, dizinin en önemli karakterlerinden Ender’e hayat veriyor ve Eda Ece ile birlikte de hikayenin belkemiğini oluşturuyor. Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu öncesinde projenin fazla uzamakta olduğunu hissettiren Şevval Sam, şimdi altıncı sezon öncesinde ne düşünüyor?

Ünlü oyuncu hem oyunculuk yapmayı sürdürüyor hem de yaz dönemi için konser maratonuna hazırlanıyor… Hem oyunculuk hem de şarkıcılığı birlikte yürüten Şevval Sam, dizinin yeni sezonu için de bilgiler verdi. Henüz kendisinin de yeni sezonda ne olacağını bilmediğini belirten oyuncu, altıncı sezon hazırlıklarının yapıldığını da resmen ifade eden ilk kişi oldu…

"Yasak Elma'da yaşlanmak istemiyorum" diyen Şevval Sam, devam edecek mi? 8

Peki Şevval Sam diziye devam edecek mi? İşte bu sorunun yanıtı henüz net değil. Ancak oyuncu altıncı sezondan bahsederken, kendisinin yer almayacağı gibi bir ifade kullanmadı. Aksine, yeni sezon için istekli bir görünüm sergiledi. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında Eda Ece dışında hikayede kimlerin kalacağının merak edildiğinden bahsetmesi, Şevval Sam için de bir sorun olabilir mi, sorusunu akla getirdi.

Eda Ece ile Şevval Sam hikayenin belkemiğini oluşturduğu için bu ikilinin ayrılması pek beklenmiyor. Ancak bir de proje uzadıkça bundan çok da istekli olmadığını daha geçen yıl ilan eden Şevval Sam gerçeği var.

"Yasak Elma'da yaşlanmak istemiyorum" diyen Şevval Sam, devam edecek mi? 9

13 Haziran’da beşinci sezonu tamamlayacak olan Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda yine büyük bir değişim yaşanacak. Hem hikaye hem de oyuncu kadrosu noktasında yaşanacak bu değişimde Eda Ece dışındaki isimlerin bir garantisinin olmadığı ifade ediliyor. Şevval Sam, altıncı sezon ile ilgili konuşurken olumsuz bir ifade kullanmadı ve projede devam edeceğinin sinyalini verdi.

Ancak yaz döneminde diziyle ilgili birçok önemli gelişmenin yaşanacağının sinyalleri de daha şimdiden gelmeye başladı. Yaşananları sayfalarımızda aktarmaya devam edeceğiz.